SZTÁRDZSÚSZ

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.10.23. 12:30

Lebuktak: Harry és Meghan már külön életet élhetnek

Úgy tűnik, hogy a pár egyre jobban elszakad egymástól.

A hírek szerint Harry herceg és Meghan Markle egy villát vásárolt Portugáliában, ami közel van Harry unokatestvéréhez, Eugénia hercegnőhöz. Természetesen a hír után mindenki a házaspár visszatérésének lehetőségét kezdte latolgatni. Ám olyan hírek is felröppentek, miszerint Harry Európában marad, míg Meghan az Egyesült Államokban.

Harry és Meghan Markle
Harry és Meghan / Fotó:  YouTube

Meghan, akitől azt várták, hogy valami maradandót alkot Hollywoodban, eddig nem igazán keltette fel azt az érdeklődést. Harry esetében könyve bestseller lett, de ennek árát meg kellett fizetnie - írja a life.hu. Harry legutóbbi megjelenései Meghan nélkül jó néhány kérdést felvet a pár kapcsolatáról. A királyi családnak és a közvéleménynek úgy tűnik, elege van belőlük és a rosszindulatukból, miközben az a hír járja, hogy Harry szeretne nyitni újra az apja felé.

Néhányan arra gyanakodnak, hogy Harry és Meghan talán szeretnék visszaépíteni magukat a királyi körökbe, kezdve a legközelebbi ismerőseikkel. Az újonnan vásárolt villájuk Portugáliában Eugénia hercegnő közelében, több lehet, mint egy nyaraló - talán egy lépcsőfok a királyi kapcsolatok újjáépítéséhez. Hogy ezt csak Harry akarja-e, azt nem tudni, mindenesetre nem kizárt, hogy most a herceg ott tölt több időt, míg Meghan az Egyesült Államokban marad.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek