Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.08.21.

Kiszivárgott a fotó: Ismert énekest ölel Nagy Melanie

Nem mindennapi fotó tarolta le az internetet! Nagy Melanie ugyanis egy jóképű férfivel pózol, a rajongók pedig csak arra kíváncsiak, hogy mégis mi lehet köztük...

Nagy Melanie gondosan ügyel arra, hogy a magánélete részletei ne kerüljenek a nyilvánosság elé, hiszen a G.w.M-mel való szakítása alaposan felkavarta körülötte az állóvizet. Bár az anyuka igyekezett a gyermekei érdekében kimaradni a balhéból, voltak helyzetek, amikor kénytelen volt megvédenie magát. Azóta viszont tudatosan elzárkózik attól, hogy bármikor is a privát életéről beszéljen. Igen ám, csak a minap az internetre felkerült egy fotó, amin a gyönyörű műsorvezető egy jóképű férfit ölel, ezzel pedig a találgatások is beindultak...

Nagy Melanie
Nagy Melanie egy titokzatos férfit ölelget új fotóján (Fotó: Nagy Zoltán)

Nagy Melanie titokzatos férfit ölelget

Talán nem csoda, hogy az internet népe éhezik egy jó pletykára Melanie-val kapcsolatban, hiszen a sztáranyukáról az utóbbi időben tényleg keveset lehetett hallani. Már abból a szempontból, hogy van-e valakije a szakítás után, vagy továbbra is egyedülálló édesanyaként oldja meg a mindennapjait... Bár említettük, hogy erről tudatosan nem beszél, az a bizonyos fotó viszont sokkal beszédesebb a rajongók szerint, és egyébként az a férfi sem olyan titokzatos. Sőt... Inkább hívjuk világsztárnak, akit 1,3 millióan követnek az Instagramon.

Jadorról van szó, aki Románia legismertebb és legsikeresebb énekese. Karrierje a Survivorrel kezdődött, emellett üzletember és a közösségi médiában is kifejezetten aktív. Most pedig Nagy Melanie-t öleli. Kell ennél több, hogy a rajongók máris összeboronálják őket?

Most nem azért, de tényleg jól néznek ki. Külön-külön is, de főleg együtt

 - írta valaki a Redditen.

„Ha együtt vannak, akkor elég minőségi a váltás” - fogalmazott kicsit szurkálódva egy másik kommentelő, ám az igazságot csak a történet két főszereplője tudhatja. Lehet, hogy csak egy "rajongói fotó" készült.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek