Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.08.02.

Kiderült az igazság: Katalin hercegné miatt romlott meg a viszony Vilmos herceg és Harry herceg között

A veszekedés után már sosem volt ugyanolyan a kapcsolatuk.

Hamarosan a nyilvánosság számára is elérhető lesz a "Katalin a wales-i hercegné" című életrajzi könyv, amelyben Robert Jobson királyi család szakértő kiborítja a bilit, és olyan információkat oszt meg az emberekkel, amelyeket az uralkodócsalád megpróbált diszkréten eltussolni a múltban. A könyv egyik legizgalmasabb fejezetében Jobson elárulta azt is, hogy mikor és mivel kezdődött Harry herceg és a bátyja Vilmos herceg kapcsolatának megromlása. Bár ezt senki nem gondolta volna, Katalin hercegné és Meghan Markle összezördülésével kezdődött minden.

William, Kate, Harry and Meghan at Windsor Castle
A testvérek talán visszafordíthatatlanul összevesztek egymással a feleségeik vitája miatt / Fotó: Northfoto

A Life.hu idézett a könyv lapjairól, Jobson szerint Meghan Markle szúrt oda egy illetlen kritikát Katalin hercegnének, aki ez után bocsánatkérést várt volna el, Vilmos herceg pedig ráförmedt az öccse barátnőjére. Több sem kellett Harry herceg a saját párja oldalát fogta és összeveszett a testvérével.

Meghan illetlen volt Katalinnal szemben

A lap beszámolója szerint 6 évvel ezelőtt robbant ki a családi vita, amikor Meghan és Harry esküvője lezajlott. A friss házasok a nászút után meglátogatták Vilmost és Katalint, ekkor Meghan a beszélgetés egy pontján felhozta egy korábbi vitáját a walesi hercegnével. Katalin hercegné azt szerette volna, ha Meghan bocsánatot kért tőle azért, mert a vita során a hormonjaira utalt. Meghan először nem értette, mire gondol, majd eszébe jutott, hogy valóban tett ilyesfajta megjegyzést, amit a Tartalék című könyvben is megemlített.

Emlékszem: elfelejtettél valamit, erre azt mondtam neked, hogy ez nem számít, a terhesség miatt van ez, hiszen most született meg a gyereked. A hormonjaid miatt volt ez

- mondta korábban a sussex-i hercegnő a sógornőjének, aki ekkortájt volt terhes. Katalin erre azt felelte, hogy annyira nem ápolnak jó viszonyt, hogy a hormonjairól beszélgessenek. Vilmos itt lett dühös Meghanre és rámordult, miszerint nagyon udvariatlan volt a feleségével. Meghan erre odalépett Vilmoshoz, és így vágott vissza neki:

Vidd el az ujjadat az arcomtól!

A többit már tudjuk, Harry herceg a felesége pártját fogta, és őt védte a bátyjával szemben is. A kapcsolatukat pedig azóta sem tudták helyrehozni, sőt talán még sosem volt ilyen mély szakadék a hercegek között.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek