Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.27.

„Vilmos imádja a kisöccsét” – előkerültek Diana hercegnő régi levelei, megszakadna a szíve, ha most látná imádott fiait

A hercegnét elszomorítaná ha látná most a fiai kapcsolatát.

Több évtized után előkerültek Diana hercegné egykori "intim levelei", amelyeket szeretett házvezetőnőjének írt a saját kezével. A levelek és képeslapok, amelyek még az 1980-as években születtek, most több hercegnéhez köthető ereklyével együtt elárverezésre kerülnek. A licitre bocsájtás előtt azonban a brit sajtónak volt szerencséje belekukkantani a levelek tartalmában, ahol egy igencsak szívszorító levélre bukkantak, amelyben arról beszél a megboldogult hercegné, hogy számára az a legfontosabb, hogy a gyermekei jó viszonyban legyenek egymással. Megszakadna Diana szíve, ha látná, hogy mennyire elhidegült egymástól a két fia, akik túl korán veszítették el az édesanyjukat.

Diana hercegné utolsó kívánsága egyelőre úgy tűnik, hogy nem vált valóra  /Fotó: AFP

1984. szeptember 25-ben a walesi hercegné megköszönte a már ekkor nyugdíjaskorú házvezetőnőjének Violet Collisionnak, hogy ajándékot vásárolt a kisfiának Harry hercegnek, majd azt írta a gyermekeiről, hogy:

Vilmos imádja a kisöccsét, és minden idejét azzal tölti, hogy végtelen mennyiségű ölelést és puszit önt Harryre. 

- írta a hercegné boldogan a barátnőjének. Ezután Diana elárulta a vágyát, hogy örülne neki, ha mindig ilyen jó viszonyba maradnának egymással a gyermekei.

Elhidegült testvérek

Az elmúlt években azonban azt látjuk, hogy a két fiú nemcsak egyáltalán nem áll szóba egymással, hanem szánt szándékkal kerülik is az egymással való személyes találkozót. Így történt ez az év elején is, amikor Harry herceg hazatért Angliában, de a rákos édesapjával is csak félórát töltött együtt, majd el is hagyta a királyi családot. Emellett az év esküvőjét is kihagyta az Amerikában élő herceg, hogy véletlenül se találkozzon a bátyjával. 

A múlt héten azonban a legnagyobb meglepetésünkre Harry herceg felkereste a bátyja feleségét Katalin hercegnét. Ahogy arról lapunk beszámolt, a herceg jókívánságait küldte Katalinnak, és kifejezte örömét, amiért a tévében láthatta a sógornőjét, aki mosolyogva tekintette meg a wimbledoni tenisztorna döntőjét személyesen. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek