SZTÁRDZSÚSZ

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.07.27.

Az első lépés a békülés útján: Harry ráírt Katalinra

A herceg a hercegné wimbledoni szereplése után kereste fel őt.

Harry olajágat nyújtott a királyi családnak, ráírt Katalin hercegnére. Úton lehet tehát a békülés, Harry megható gesztust tett a hercegné felé, miután megjelent a férfi tenisztorna döntőjén Wimbledonban. Sógora ugyanis örömmel látta azt, hogy kemoterápiás kezelése óta Katalin már másodjára állt rövid időn belül a nyilvánosság elé. Most azonban csak egyedül. 

Harry örül Katalin felépülésének és szerepléseinek / Fotó: YouTube

Mivel Harry herceg is rajong a teniszért, így nem volt kérdés, hogy bár nem a helyszínen, de képernyőn keresztül megnézi a wimbledoni torna döntőjét. Azt az eseményt, amin Katalin hercegné lányával, Sarolta hercegnővel és húgával, Pippa Middletonnal vett részt. Harry nagyon örült, hogy láthatta sógornőjét, olyannyira, hogy üzent is neki.

Harry megnézte a meccset és el volt ragadtatva Katalin sugárzó megjelenésétől. Küldött is utána neki egy üzenetet, hogy gratuláljon neki és kifejezze, mennyire örült, hogy láthatta őket a tévén keresztül

- mesélte egy bennfentes. 

Ez a kezdeti lépés a békülés felé pedig azért lehet fontos, mert Harry visszatérhet az Egyesült Királyságba, miután Birmingham nyerte el a pályázatot a sebesült, sérült és beteg katonák és veteránok sportversenyének 2027-es megrendezésére. Ez lesz a második alkalom, hogy a játékokat az Egyesült Királyságban rendezik meg, miután az első eseményre 2014-ben Londonban került sor. Harry herceg, az Invictus Games alapítójaként így biztosan visszatér hazájába - írja a Life.hu.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek