FÜLES

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.19.

Harry könnyekben tört ki apja döntése miatt, úgy érzi, bosszú az egész

A herceg nem akarja elfogadni, hogy a király így határozott, pedig úgy néz ki, nincs visszaút.

Károly egy döntése annyira megbántotta Harry-t, hogy a herceg könnyekben tört ki. Mindezt azok után, hogy Diana fiatalabbik gyermeke kiadta 2023 január elején Tartalék című önéletrajzi könyvét, amiben minden titkot bevallott. Ezt követően őt apja kilakoltatta angliai otthonából, a Frogmore Cottage-ból 2023 márciusában. Ez a döntés pedig olyan mélyen érintette Harry-t, hogy az minden eddigi sérelmét felülmúlta. 

Harry és Meghan Markle
Harry könnyekben tört ki apja döntése miatt Fotó:  YouTube

Harry rettenetesen dühös volt, könnyekben tört ki, miután elküldték őt Frogmore-ból. Úgy érezte, az apjának nem volt joga ehhez. Úgy vélte, hogy Károly az egészet bosszúból tette. Nem gondolta volna, hogy az, hogy kilép a királyi családból, mint dolgozó tag azzal jár majd, hogy végül megfosztják királyi lakhelyétől is

- mesélt a történtekről Tom Quinn királyi író.

Kegyetlen elutasításnak élte meg. Fájdalmasan emlékeztette arra, hogyan is érez iránta apja. Eszébe juttatta azokat a pillanatokat, amikor Károly Dianával veszekedett a válásuk során gyermekkorában. 

Hiába lakoltatták azonban ki onnan a sussex-ieket, a Frogmore-i birtok valószínűleg nem marad már sokáig üresen. A 75 éves Károly ugyanis azt tervezi, hogy szintén botrányhős testvérét, András yorki herceget költözteti oda a közel 30 szobás windsori birtokáról, büntetésképpen - írja Mirror.

Károly király szerint több probléma is megoldódna egy csapásra, ha András Frogmore-ba költözne, mivel egyrészt Harry így kapna egy üzenetet azzal kapcsolatban, hogy nem dolgozó királyi tagként nem lesz soha visszaengedve, másrészt pedig András is felfogná, hogy megszégyenítette magát és a monarchiát, így nem élhet továbbra is hatalmas luxusban

- tette hozzá a királyi író.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek