FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.03.

Kiakadt a palota: ezt mondta Harry herceg a néhai királynőről

A sussexi herceg a közelmúltban egy interjú során beszélt II. Erzsébethez fűződő kapcsolatáról, ám néhány megjegyzése nem nyerte el a palota tetszését.

A sussexi herceg, Harry 2020-ban hagyta el az Egyesült Királyságot a feleségével, Meghan Markle-lel, hogy új életet kezdjenek Amerikában: a kapcsolatukat a királyi családdal eközben jelentősen megsínylette az, ahogy a házaspár többször is botrányos kijelentést tett annak tagjairól nyilvánosan. Ennek ellenére III. Károly kisebbik fia arról is sokat beszél, milyen kapcsolat fűzte néhai édesanyjához, vagy elhunyt nagymamájához.

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three
A nagymamájához fűződő kapcsolatáról mesélt Harry herceg / Fotó: ZUMAPRESS.com

A múltban például Harry herceg már mesélt arról a különleges kapcsolatról, amely nagymamájához, a néhai II. Erzsébet királynőhöz fűzte őt. A közelmúltban egy interjú során Harry azt is elárulta, hogy a királynő a halála előtt támogatta őt a jogi csatározásaiban, ez a megjegyzés azonban nem nyerte el a palota tetszését: Richard Eden királyi szakértő elmondása szerint a Buckingham-palota udvaroncai mélységesen felháborodtak Harry herceg kijelentései hallattán.

Az egyik udvaronc, akivel a héten beszéltem, távolról sem volt elégedett Harry azon ízléstelen kísérletével, hogy kikövetelje magának a nagyanyja támogatását a folyamatos keresztes hadjáratában

– árulta el Richard Eden, majd hozzátette, a forrása szerint a történetben vannak bizonyos fehér foltok, és valószínűleg sosem fog kiderülni, pontosan mi minden hangzott el a királynő és az unokája között, a zárt ajtók mögött.

A sussexi herceg korábban hosszan tartó, jogi harcba keveredett a biztonságáért, miután automatikusan elvesztette a rendőri védelmet az Egyesült Királyságban, amikor lemondott királyi tisztségéről. Harry a későbbi bírósági csatákat is elvesztette, amiket azért indított, hogy visszakapja a védelmet a felesége, Meghan, két gyermekük és saját maga számára: jelenleg újabb fellebbezést tervez – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek