FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.20.

Megszólalt Harry herceg egykori alkalmazottja: csúnyán odaszúrt a hercegnek

A korábbi alkalmazott úgy látja, a hercegnek már nincsenek céljai.

Szeptember 15-én fogja megünnepelni a 40. születésnapját III. Károly brit király kisebbik fia, Harry herceg. A királyi családtól elhidegült sussexi herceg feleségével, Meghan Markle-lel, még 2020-ban hagyta maga mögött az Egyesült Királyságot, miután lemondtak a vezető királyi tisztségükről, majd ezután Amerikában kezdtek új életet. A pár jelenleg Montecitóban él két gyermekével: Archie herceggel és Lilibet hercegnővel. A viszony ezalatt az idő alatt finoman szólva is megromlott köztük és a királyi család többi tagja között: a sussexi hercegi pár nem egyszer nyilvánosan kritizálta a családot, előbb egy Oprah Winfreynek adott interjú során, majd ezt tetézték egy Netflix-dokumentumsorozattal, és Harry tavaly megjelent, újabb bennfentes információkat kiteregető önéletrajzi kötetével, a Tartalékkal.

Queen Elizabeth II death
Odaszúrt a korábbi alkalmazott Harry hercegnek / Fotó: Doug Peters/EMPICS Entertainment

Egyes hírforrások szerint a herceghez legközelebb álló személyek úgy vélekednek, Harry jelenleg válaszúthoz közeledik, mialatt az is felmerült, milyen céljai maradtak még a sussexi hercegnek.

Mi Harry herceg célja? Szerette a hadsereget, és nagyon jól dolgozott. Az Invictus Gamesszel kapcsolatos munkája nagyszerű, valamint az apaság volt az a szerep, amire a legjobban vágyott, így talán ennyi elég is neki. Viszont minden más egy kicsit bizonytalan. Mindig úgy gondoltam, Harry többet szeretne az élettől. Szinte biztos vagyok benne, hogy most biztosan azon tűnődik: "Hová tovább?"

- nyilatkozta Harry herceg egy korábbi alkalmazottja, a Daily Express beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek