FÜLES

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.09.01.

Győzelemre készül Király Linda a Sztárban Sztár All Starsban

Az énekesnő a 24 sztárversenyző egyike lesz a műsor során.

Egy hét múlva indul a Sztárban Sztár All Stars, a TV2 nagy sikerű produkciójának 10., jubileumi évada, ami így különleges kiadással érkezik. Ez pedig annyit jelent, hogy korábbi évadok versenyzői fognak megküzdeni egymással, még párbajok is lesznek. A létszám is egyedi, ugyanis összesen 24 hazai sztár énekes fog megküzdeni azért, hogy ő legyen a legjobbak legjobbja, 2024 legsokoldalúbb előadó sztárja. 

293A4155
Király Linda a 24 versenyző egyike lesz. 

Az egyik ilyen versenyző az az aranytorkú énekesnő, aki tavaly még a Dancing with the Stars táncparkettjén mérettette meg magát: Király Linda. Ő kihívásként tekint a versenyre még akkor is ha korábban már szerepelt a Sztárban sztár meg egy kicsi évadában:

Amikor el tudod engedni a saját képzésedet, akkor lehet utánozni más hangokat, úgyhogy nekem ez egy óriási feladat lesz, kíváncsian várom. De szerintem ez egy zseniális játék

- közölte Linda hozzátéve, hogy azért érdekes, hogy ő ismét itt van, mert amúgy ő kicsit sem szeret versenyezni. Így nem is lát vetélytársat senkiben. De ezt pontosabban is megindokolta:

Én mindent úgy fogok fel, hogy mit tud igazából tanulni és elsajátítani. Ugyanígy volt a Dancing with the Stars is, meg bármi amit vállalok. Úgyhogy én nem tartok úgy senkitől én magamat szeretném felülmúlni, ez a lényeg

- zárta sorait a Sztárban Sztár All Stars sztárleleplező eseményén.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek