Létrehozva: 2024.08.14.

Ez Király Linda életének egyik legboldogabb nyara

Az énekesnő számára minden megadatott ezen a nyáron, amire csak vágyott: itt van vele a régi-új szerelme, Simon, akivel nagyon jól alakulnak a dolgok, és a nyár nagy részében a testvére, Ben is Budapesten nyaral, családostól. Az összetartó Király famíliának ennél több nem is kell a boldogsághoz.

Király Linda élete július elején fordult fel fenekestől, amikor Budapesten landolt az első nagy szerelme, Simon gépe. Az amerikai férfi célirányosan érkezett hozzánk, komoly tervekkel: szerette volna, ha hosszú évek után újra megpróbálják együtt... Linda és Simon bő 19 évvel ezelőtt már szerelmespár voltak, nyolc éven át tartott a kapcsolatuk, de az élet végül elszakította őket egymástól. 

Király Linda
A 17 éves Linda és a nála nem sokkal idősebb Simon kapcsolata nyolc évig tartott (Fotó: hot! magazin)

Mindketten sokat változtak  

Linda és Simon úgy beszélték meg, hogy a férfi ideutazik Magyarországra és addig marad, ameddig csak jól érzi magát. A munkáját laptopon is el tudja látni, így tulajdonképpen mindegy, hogy a tengerentúlon van, vagy itt (leszámítva az időeltolódást) dolgozik. A céljuk az volt, hogy sok időt töltenek kettesben, sokat beszélgetnek és együtt közösen kiderítik, hogy lehet még kettejük között az, ami rég volt, vagy marad a kapcsolatuk az örök barátság zónában? Nem egyszerű vállalás ez egyik fél számáról sem, hiszen a közel húsz év alatt, ameddig külön éltek, mindketten sokat változtak. Mindössze abban lehettek biztosak, hogy a szívük mélyén sosem engedték el egymást... 

Minden összejönni látszik 

Az énekesnő és Simon most már több mint egy hónapja töltik együtt az idejüket, és úgy tűnik, hogy egész jól alakulnak a dolgaik. 

Nincs okom panaszra, nagyon jól érezzük magunkat együtt

 - kezdte a Ripost-nak Király Linda.

Simon jólérzi itt magát és én is nagyon fel vagyok dobva! Az is fontos, hogy Ben és a családja is velünk vannak, így szinte minden nap családi eseményeken vagyunk, ami különösen fontos a szívemnek. Boldogsággal tölt el, hogy együtt lehetünk. Bár idén még nem volt időnk nyaralni hiszen sokat dolgozunk, de tulajdonképpen, ha belegondolok, akkor sokkal többet ér nekem itt a városban a szeretteimmel töltött idő, mintha mondjuk a tengerparton heverésznénk külön-külön a családjainkkal. Boldog vagyok, nem is akarom titkolni, ez életem egyik legszebb nyara.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek