Nekimentek az árvízi töltésen Lehel-kürtjével sétálgató Magyar Péternek

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.25.

Kilenc gyógyszert szed, legyengült a TV2 nehéz sorsú sztárja

A Sztárban Sztár leszek! énekese néhány hete a kardiológián kötött ki. Farkas Sándor Lajos azóta kénytelen volt életmódot váltani.

Komoly életmódváltásra kötelezte az orvos a Sztárban Sztár leszek! énekesét, Farkas Sándor Lajost.

Farkas Sándor Lajos
Farkas Sándor Lajos Sztárban Sztár leszek! szereplő nemrég a kardiológiára került (Fotó: TV2)

A TV2 fiatal, nehéz sorsú sztárja augusztusban a sürgősségire került, később pedig az Uzsoki utcai kórház kardiológiáján kötött ki. Kiderült, a szívével akadt komolyabb probléma.

Már egy hete itthon szenvedtem, mielőtt elmentem volna az orvoshoz.

„Lábdagadás, mellkasi fájdalom, ezek voltak a legfőbb tüneteim. Hozzá kell tennem, már régóta küzdök vérnyomásproblémákkal és szívritmuszavarral, de eddig nem tudták pontosan megállapítani, hogy mi a baj. Most kiderült, hogy a szívemnek a bal kamrája nem működik megfelelően. 

Az orvos konkrétan nekem szegezte a kérdést, hogy még három vagy harminc évig szeretnék élni?

Ez megrendített. Felírtak egy rakat gyógyszert, valamint teljes életmódváltás vár rám. Fel kell számolnom ezt a rengeteg stresszt, és a jelentős túlsúlytól is meg kell szabadulnom. A sport még várat magára a pluszkilók miatt, egyelőre az étkezésemre kell nagyon odafigyelnem. Néha magam is meglepődök, mennyi minden történik velem, mintha egy film lenne az életem”sóhajtott a Ripost-nak Farkas Sándor Lajos néhány héttel ezelőtt.

Farkas Sándor Lajos elindult a fogyás útján

Az énekes azóta minden szigorú utasítást betart, odafigyel az étkezésére, aminek meg is van az eredménye: már három kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg. Jóllehet, a mozgást még nem kezdte el, ugyanis meglehetősen gyengének érzi magát.

Kilenc különböző gyógyszert szedek, a vérnyomásom a korábbi 150 helyett most már csak 115.

„Talán ezért érzem magam gyengének, még hozzá kell szoknom. A mozgást még nem kezdtem el, de sokkal kevesebbet eszem, a zsíros ételeket pedig kerülöm. Eddig három kilót fogytam, szóval messze van még a folyamat vége. Nem tagadom, ez az év számomra a meglepetések éve, igaz, nem ilyen meglepetésekre számítottam” – újságolta a Ripost megkeresésére Farkas Sándor Lajos.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek