LELKIZŐ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.06.

Sürgősségire került a TV2 sztárja: „Lábdagadás, mellkasi fájdalom”

Az orvos feltette a kérdést az énekesnek: három vagy harminc évet szeretne még élni. Farkas Sándor Lajos most komoly életmódváltásra kényszerült.

Orvostól orvosig jár, és egy rakat gyógyszert szed Farkas Sándor Lajos, aki a TV2 tehetségkutatójában tűnt fel néhány évvel ezelőtt. A Sztárban Sztár leszek! első évadában zárta őt a szívébe az ország, de a kiemelkedő tehetség mellé nehéz sorsot is kapott a fiatal énekes.

Farkas Sándor Lajos
Farkas Sándor Lajos a sürgősségire került (Fotó: TV2)

Ahogy arról a Ripost már beszámolt, a TV2 fiatal sztárja évekkel ezelőtt megörökölte azt a hatalmas, 280 négyzetméteres szigetszentmiklósi házat, amelyben halálukig a szülei laktak, és amit tetemes jelzálog terhelt. A végrehajtók nem kevesebb, mint 89 millió forintot követeltek a fiatal énekestől, aki sokáig próbálta eladni a házat. Ám bárhogy is próbálkozott éveken át, csak nem kopogtatott az új tulajdonos, pedig Lajos még a vételárat is lejjebb vitte, de sajnos hiába.

Április végén kiderült, hogy valósággá vált az, ami éveken át Damoklész kardjaként lebegett Farkas Sándor Lajos feje felett. A jogerős döntés értelmében az énekesnek és családjának kötelező elhagyni az ingatlant, és Lajos többet nem térhet vissza azok közé a falak közé, ahol felnőtt, mivel a ház egy árverésen elkelt.

Farkas Sándor Lajos a sürgősségire került

Bár Lajos ezen a kálvárián már túl van, hiszen talált magának egy ideális albérletet, a rengeteg stressz és szorongás nem múlt el nyom nélkül. A történtek sajnos rámentek Farkas Sándor Lajos szívére, az énekes pénteken a sürgősségin kötött ki, később pedig átirányították az Uzsoki utcai kórház kardiológiájára.

„Már egy hete itthon szenvedtem, mielőtt elmentem volna az orvoshoz. Lábdagadás, mellkasi fájdalom, ezek voltak a legfőbb tüneteim. Hozzá kell tennem, már régóta küzdők vérnyomásproblémákkal és szívritmuszavarral, de eddig nem tudták pontosan megállapítani, hogy mi a baj. Most kiderült, hogy a szívemnek a bal kamrája nem működik megfelelően. Az orvos konkrétan nekem szegezte a kérdést, hogy még három vagy harminc évig szeretnék élni? Ez megrendített. Felírtak egy rakat gyógyszert, valamint teljes életmódváltás vár rám. Fel kell számolnom ezt a rengeteg stresszt, és a jelentős túlsúlytól is meg kell szabadulnom. A sport még várat magára a plusz kilók miatt, egyelőre az étkezésemre kell nagyon odafigyelnem. Néha magam is meglepődök, mennyi minden történik velem, mintha egy film lenne az életem” – sóhajtott a Ripost-nak Farkas Sándor Lajos.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek