Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.07.27.

Vége a habzsi-dőzsinek: Vilmos herceg elzárta a pénzcsapot Kamilla királyné húga előtt

Újabb botrány van kibontakozóban a palotában?

Vilmos herceg állítólag kirúgta Kamilla királyné húgát a királyi fizetési listáról, aki belsőépítészként kapott azon eddig helyet. 

Vilmos herceg,
Vilmos herceg elzárta a pénzcsapot Fotó: AFP

Értesülések szerint a walesi herceg azután döntött úgy, hogy nem veszi igénybe tovább Annabel Elliot munkáját, miután átvette a Cornwall Hercegséget. A 75 éves Elliot az elmúlt két évtizedben több százezer fontot kapott szolgálataiért.

Károly király a birtokainak vezető tervezőjeként alkalmazta őt, miután 2005-ben összeházasodott Kamilla királynővel. A „cornwalli csapatban” töltött ideje alatt a hercegség nyaralóportfólióján dolgozott, Cornwallban, Walesben és a Scilly-szigeteken található korhű ingatlanok dekorálásával és korszerűsítésével.

A hercegség éves beszámolójából kiderül, hogy Kamilla húga „a szokásos üzletmenet keretében és a szokásos piaci feltételek mellett” 19 625 font és 82 272 font közötti összegeket kapott a bérleményei, a hercegség irodái és a növénykertészet fenntartásáért. Ezenfelül Elliot minden évben 7 160 font és 90 285 font közötti összegeket kapott bútorok, berendezési tárgyak és kiskereskedelmi készletek beszerzéséért.

Eddig.

Királyi források szerint ugyanis Vilmos herceg nem alkalmazza tovább Elliot, bár úgy tudni, hogy a döntést pusztán anyagi okokból hozta meg és nem azért, mert ne lett volna elégedett a nő munkájával. Így most közel két évtized óta először fordult elő, hogy Elliot nem kapott fizetést a palotától a szolgálataiért 2023-2024-ben.

Az ügy kapcsán a Kensington-palotát is megkeresték, de még nem reagáltak a hírekre – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek