Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
HŰHA

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.21.

Kiszivárgott, nagyot hazudott az esküvőjén Vilmos herceg: részegen mondott igent?

Harry hercegnek elege lett az elnyomásból, ezért kiteregette családja szennyesét. Senkit sem kímélt!

Harry herceg leplezte le Vilmos herceg hazugságát. Az idősebb testvér állítása szerint a Katalin hercegnével köttetett esküvőjén nem volt maradéktalanul őszinte.

KATE MIDDLETON AT PRINCE WILLIAMS GRADUATION
Vilmos ennyire tart a kritikáktól? (Fotó: Michael Dunlea / Northfoto)

Mint azt Harry elmondta, Vilmos vőfélyeként jelent meg a ceremónián, de testvére nem hagyta neki, hogy beszédet mondjon, ami egyébként a szokás lett volna. Ez is rávilágít a királyi családban fennálló szakadék mértékére, amelyet Harry emlékiratában, a Tartalék című könyvben részletezett.

A királyi családból kivált Harry szerint puszta hazugság volt, hogy ő kapta a vőfély szerepét, csak azért állította be őt így Vilmos, hogy elkerülje a média találgatásait. Harry azt állítja, hogy mindez a show miatt volt és valójában testvére közeli barátai mondhattak csak beszédet. 

Harry azt is kifejtette a könyvben, hogy Vilmos a 2011-es esküvője előtt igencsak felöntött a garatra. Túl sok rumot ivott, idegességében nyúlt italhoz - írja a livemint.com. Állítólag megemlítette Vilmosnak is, hogy alkoholszaga van, majd mentás édességekkel kínálta meg. 

Bár a leírtakra Vilmos nem reagált, a bennfentesek szerint az Egyesült Királyságban élőknek elegük van a vádaskodásokból. Mint arról korábban beszámoltunk, Vilmos vágyik legkevésbé Harry társaságára, sőt a feleségét sem engedi a közelébe, mert stresszforrásként tekint a testvérére, így a felbukkanására most a legkevésbé sincs szüksége a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnének. Úgy tudni, hogy III. Károly király az egyetlen, aki képes lenne megbocsátani, mivel hiányzik neki a fia, de valószínűleg Vilmos miatt az ő békülésükre sincs sok esély.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek