Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.14.

Kiszivárgott a titok: bekeményít Vilmos herceg, apja sem tudja visszatartani

Vilmos nem enged, és az sem érdekli, hogy érzelmileg Károly király kerül a legnehezebb helyzetbe.

Azt már jól tudjuk, hogy Harry herceg és Meghan Markle nincs jóban a királyi család Angliában maradt tagjaival. A házaspár súlyos vádakat fogalmazott meg velük szemben, majd Kaliforniába költözött, és bár olykor felröppen a hír, hogy Harry békülne, mégsem jutnak egyről a kettőre. Most az is kiderült, hogy erre már nincs is esély!

Vilmos hajthatatlan! (Fotó: AFP)

Szakértők javasolták azt a királyi családnak, hogy a tagjai szakítsanak meg minden kapcsolatot Harry herceggel - írja a hindustantimes.com. Vilmos valószínűleg örült a javaslatnak, ő ugyanis Katalin hercegné rákbetegsége miatt nem akarja, hogy testvére visszatérjen és stresszes helyzeteket generáljon.

A királyi kommentátor, Dee Dee Dunleavy megjegyezte, a királyi családnak, ha nem akarnak több fennforgást, távol kell maradnia Harryéktől és kerülnie kell a megbékélés lehetőségét, amellett, hogy vissza kell vonni minden királyi címet a házaspártól. 

Azt beszélik, hogy Vilmos a végrehajtó, a királyi család kemény fickója

- tette hozzá Dunleavy, aki szerint Vilmos átvette Fülöp szerepét. Meglátása szerint Károly király nehezebben tesz eleget ennek a kérésnek, neki hiányzik a fia. Arról is beszélt, hogy Harry valószínűleg nem érzékeli, hogy mekkora a baj, pedig Vilmos mindent meg fog tenni, hogy távolt tartsa őt a szeretteitől.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek