Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.15.

Szakértő leplezte le Katalin hercegnét, így érez valójában

A hercegné egy számára is meglepő pillanatban árulta el magát. Sarolta is megdöbbenést okozott!

Testbeszéd-szakértő fedte fel, hogy mit érzett Katalin hercegné, amikor megérkezett Wimbledonba. A hercegnének ez volt a második nyilvános szereplése azóta, hogy márciusban felfedte, rákkal küzd. Legutóbb a júniusi Trooping the Color rendezvényen láthattuk.

Amint a hercegné az All England Club védnökeként vasárnap megérkezett a wimbledoni férfi döntőre, tapsováció fogadta. Judi James testbeszéd-szakértő szerint ez egy „nagyon személyes, gyógyulj meg hamar” üzenet volt a nyilvánosságtól, ráadásul egy sokkal közvetlenebb környezetben, mint legutóbb az erkélyes megjelenés során.

Meglehetősen szerény fejlehajtással fogadta a reakciót, mintha abban reménykedett volna, hogy észrevétlenül besurranhat a helyére

– mondta Judi, hozzátéve, hogy Katalin „eleganciája és magabiztossága némileg elpárolgott” abban a pillanatban. Ezután azonban megállt, mosolygott és integetett, így reagált szerényen a szeretethullámra.

Katalin testbeszéde meglepetést, örömet és hatalmas vágyat jelzett arra, hogy újra kötődhessen ehhez a támogató és nagyon gondoskodó közönségéhez

– állapította meg Judi. Lánya, Sarolta hercegnő eközben megmutatta, mennyire felnőttként tud viselkedni. Nem volt szüksége irányításra, magától fogott kezet és foglalta el a helyét - írja a Metro.

Bár a hercegnéről júliusban kiderült, hogy megelőző kemoterápiás kezelése még hónapokig eltart, láthatóan erőre kapott, ezúttal a legutóbbi megjelenésnél is energikusabbnak tűnt. Mint azt megírtuk, Vilmos herceg ezúttal nem tarthatott vele, de így is remekül megállta a helyét!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek