Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
KÜLFÖLD

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.07.23.

III. Károly régi alkalmazottja kitálalt a királyról

Többször előfordul, hogy ideges és bosszús lesz.

III. Károly király egy korábbi alkalmazottja nemrég beszámolt arról, hogy az uralkodó mennyire szereti a munkáját, emiatt pedig rengeteg dologról képes lemondani. 

European Political Community Summit at Blenheim Palace,
Fotó: Northfoto

Az alkalmazott elárulta, hogy a király legtöbbször korán reggel indítja a napját, és késő estig a hivatalos feladataira koncentrál. Mivel számára elsőbbséget élvez a munka, ezért az alkalmazottaktól is elvárja ugyanezt, valamint azt is, hogy a rájuk megbízott feladatot pontosan teljesítsék. 

Alapvetően az emberek szeretnek neki dolgozni, de mindenkire nagy nyomás nehezedik, mert Károly hihetetlenül elfoglalt. Egyáltalán nem viselkedik úgy, mint egy szörnyeteg, de mivel ő is ember, ezért néha ő is ideges és bosszús. Sajnos néha veszi a kamera, amikor ez megtörténik

- idézte az informátort az Origo.

Az egykori alkalmazott azt is elárulta, hogy a király rendszeresen felkészül azokból a témákból, melyekkel foglalkozik, így az egyes találkozókon nem érheti kellemetlen meglepetés. Károly állítólag tiszteli azokat, akik értenek a feladataikhoz, ezért szeret olyan emberekkel együttműködni, akik jól értenek a saját szakterületükhöz.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek