FÜLES

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.07.31.

Megdöbbentő vallomást tett Stana Alexandra, elkerekedett a rajongók szeme

A táncosnő a TV2 kamerái előtt vallott.

Hatalmas fordulat jöhet? Stana Alexandrát a Dancing with the Stars profi táncosaként ismerte meg igazán az ország. A gyönyörű táncművész a kezdetek óta részese a TV2 nagy sikerű showműsorának. Sikert sikerre halmozott, legutóbb Marics Peti oldalán pedig szinte már a győzelem ízét is megtapasztalhatta – „ezüstérmesként”. Alexandra azonban úgy érzi, ennél több van benne. Több van benne, mint egy táncosnő. 

Stana Alexandra
Meglepő kijelentést tett Stana Alexandra (Fotó: Szabolcs László)

Stana Alexandra nagy álma, hogy műsorvezető lehessen. Épp ezért, amikor a TV2 Tiktok podcast adásában Lékai-Kiss Ramóna megkérdezte tőle, feladná-e a dancinges tánckarriert azért, hogy mondjuk a Dancing egy háttérműsorát vezethesse, a válasz sokak számára meglepő volt:

Én úgy gondolom most, hogy igen. El tudnám engedni és nyugodt szívvel. Nem úgy, hogy bármiféle űrt érzek. Mert tényleg borzasztóan hálás vagyok, hogy mind a négy évben itt lehettem, és mind a négy évben szerintem csodálatos utat járhattunk be az aktuális partnerekkel.

– közölte magabiztosan, mosollyal az arcán.

A táncművész úgy érzi, mind a négy évadban más és más partnerek oldalán igazán megmutathatta magát és azt, hogy milyen koreográfus. Éppen ezért nem érezné lemondásnak, ha mostantól nem táncolna, hanem új szerepben próbálhatná ki magát a produkcióban. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek