Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.17.

Sokatmondó fotó: Szabó Zsófi új villantásától megőrülnek a férfiak

Elképesztően néz ki bikiniben a TV2 műsorvezetője.

Zsófi Instagram-oldalán mutatta meg formás melleit, követőinek pedig leesett az álluk a látottaktól. A csinos műsorvezető modellként is sikeres, nemrég az egyik fehérnemű-márka vendégeként Franciaországban járt. 

Fotó:  Szabolcs László

Ezen az eseményen készült róla egy kicsit sem visszafogott kép, amit most osztott meg a közösségi oldalán. A fotón előtérbe kerül a bikinifelsőből kivillanó dekoltázsa és az izmos hasa: nem csoda, hogy rengeteg bókot kap a követőitől.

 

 

Nemrég tért vissza a TV2-höz

Szabó Zsófi a közelmúltban volt vendég a TV2 Titkok Ramónával című műsorban, ami már elérhető a TV2 Play felületén. A színésznő és műsorvezető a felvételen többek között arról is beszélt, miért tért vissza a TV2-höz, miért nem akarta édesapja, Szabó Gyula, hogy színészi pályára lépjen, hogyan küzd meg a szorongással, és hogy mi vezetett oda, hogy úgy döntött, nem oszt meg kisfiáról egyetlen fotót sem.

Szabó Zsófi arról is ejtett pár szót, amikor egy időre megpróbált eltűnni a nyilvánosság elől: "A bulvár koronázatlan királynője voltam, anno sokan hasonlítottak Liptai Claudiához, hogy hasonló habitusú nő vagyok, erre büszke is voltam, hisz ő egy ikon, egy díva, de terhes is volt számomra ez a sok minden. Az első megnyugvás, az első, amikor a helyemre kerültem, az volt, amikor megismertem a volt férjemet, akkor elvonultam ebből a celebvilágból" – magyarázta.

 

Zsófi szerint rajongói már nem olyanok, mint régen

A műsorvezető a napokban arról beszélt a TV2 Titkok Ramónával című podcastjében, hogy számára már csak szorongást okoz a hírnév. Szerinte manapság már nem ugyanazt jelenti hírességnek lenni, mint amikor elkezdte a pályáját. Régen is megvoltak a maga árnyoldalai annak, hogy valaki híres, de úgy érzi, hogy mára ez sokszorosára nőtt. Mára a hírességek szerinte sokkal kevesebb szeretetet kapnak, mint pár éve, és ez bizony őt is megviseli. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek