Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.27.

Lékai-Kiss Ramóna összepakolt és kisfiával elhagyta az országot

A TV2 népszerű műsorvezetője gyermekével Párizsba utazott. Lékai-Kiss Ramóna a helyszínen szurkol válogatott kézilabdázó férjének az olimpián.

A sztáranyuka nagyon büszke férjére, aki a kézilabda válogatottal 12 év után jutott ki az olimpiára. Lékai-Kiss Ramóna nem is bírt itthon maradni, kisfiukkal, Noéval felültek a repülőre, mert tudják milyen sokat jelent Lékai Máténak ha tudja, a helyszínen szurkolnak neki és a csapatnak. De nem csak a TV2 csinos műsorvezetője az, aki családtagjáért izgul az ötkarikás játékokon. 

Lékai-Kiss Ramóna a családjával
Lékai-Kiss Ramóna, amikor csak teheti ott van párja meccsein Fotó: Flajsz Péter

Lékai-Kiss Ramóna büszke férjére

A gyönyörű televíziós amikor csak teheti, ott van férje meccsein. Lékai-Kiss Ramóna akkor is ott volt, amikor a kézilabda válogatott bravúros győzelemmel kijutott a párizsi olimpiára. A sztáranyuka kisfiával a helyszínen szurkolta végig a mérkőzést, aminek lefújása után zokogva ölelkeztek össze hárman, otthon pedig megfőzte a kedvenc ételét. 

Az nem titok, hogy a férjem nem 20 éves már, a válogatottságában talán ezek az utolsó meccsek. De az biztos, ha egy sportoló az olimpián fejezi be a pályafutását, az nagyon nagy szó! De én bízom benne, hogy azért még nem itt lesz a vége, csak ez egy gyönyörű koronája lesz az ő pályafutásának

– mondta akkor a Metropolnak Lékai-Kiss Ramóna

„Noé imádja a kézilabdát, nagy drukker és szakértő is egyben. Megvan a saját meze, 66-os Lékai felirattal, és ott a helye minden alkalommal, amikor Apának meccse van. Amikor a drámai meccset lefújták, Máté odarohant és zokogva borultunk a nyakába. Előtte annyit mondtam a férjemnek: hogy ugye tudod, ha kijuttok az olimpiára nem csak a fiunk, de én is rád fogok ugrani? Ő akkor viccesen csak annyit mondott, hogy ok anya, de csak az utolsó meccs után, mert lehet utána már nem fogok tudni pályára lépni…” 

Hogy most mit ígért meg szerelmének a műsorvezető, nem tudjuk, de az biztos, hogy Noéval és apósával, anyósával ott voltak a kézicsapat első meccsén, amely sajnos vereséggel végződött.

De nem csak Rami az, aki szerettéért szurkol az olimpián. T. Danny, vagyis Telegdy Dániel testvéréért, Ádámért és sógornőjéért, Kapás Bogiért izgul az ötkarikás játékokon. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek