A magyar katonák helyt álltak Koszovóban

POLITIK
FÜLES

Szerző

2 hónapja

Megelégelte G.w.M vádjait Nagy Melanie

Az elmúlt napok másról sem szóltak, minthogy G.w.M az internet népe előtt alázta gyermekei édesanyját, Melanie azonban állta a sarat. De vajon meddig bírja még?

Ember legyen a talpán, aki követni tudja G.w.M és Nagy Melanie háborúját! A rapper kicsivel több, mint egy éve hagyta el gyermekei édesanyját, mondván, hogy megromlott a kapcsolatuk, ám a mai napig felhánytorgatja a múltat. Legutóbb az esküvője napján szúrt oda Melanie-nak, akiről hajmeresztő dolgokat állított, majd nem sokkal később ismét kiteregette a családi szennyest. 

Az édesanya ennek ellenére tűri volt kedvese szavait... De vajon meddig bírja még ezt a sárdobálást?

Nagy Melanie a gyermekei miatt nem akar sárdobálásba kezdeni (Fotó: Bors)

"A világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget"

Sokakat meglepett, amikor G.w.M ahelyett, hogy megünnepelte volna Kulcsár Edinával az esküvőjét, Melanie-t kezdte alázni az Instagram-oldalán. Az általa írt kommentben azt állította, hogy minden évben legalább háromszor-négyszer elköltözött gyermekei édesanyjától, csupán azért húzódott idáig a kapcsolatuk, mert a gyerekek miatt  nem akart viszályt. Emellett arra is rámutatott, hogy Melanie-val sosem volt tervben az esküvőjük, sőt... Amikor megkérdezte az édesanyát, hogy házasodni szeretne vagy egy Mercedest, állítólag Melanie az utóbbit választotta. Lapunk természetesen még akkor megkereste a másik érintett felet, aki illedelmesen megköszönte az érdeklődésünket, ám nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Úgy fogalmazott: méltatlannak érzi ezeket a vádakat.

Ezeket a vádakat méltatlannak érzem, válaszra sem érdemesek

 - jelentette ki az édesanya, aki aztán egy frappáns fotóval és szöveggel mégis üzent a közösségi oldalán G.w.M-nek és feleségének. Melanie a rapper által említett Mercedest kínálta eladásra némi rejtett mondanivalóval.

Mercivel úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk... Nincs harmadik személy, csak elmentünk egymás mellett. Más a szeretetnyelvünk. Megfelelő, új partnert keres magának ez a full extrás, fekete táltos. Kizárólag belföldön futtatott, megkímélt állapotban.

 

"Egy diplomás titkosügynök"

Feltehetően Melanie sajátos üzenete eljutott a címzettekhez is, hiszen a rappertől azonnal jött is a válasz. Elsőként azt állította, hogy hazugság, miszerint volt kedvese a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett az egyetemen, hiszen ő sminkesként ismerte meg, és az édesanya most is ugyanezen a területen dolgozik a szépségiparban. Sőt, mondandójához azt is hozzátette, hogy hamarosan mindenki rájön az igazságra... Persze, itt még nincs vége a dolognak. Még azzal is gyanúsítja Melanie-t, hogy minden vagyonát ráhagyta, neki pedig az öccsétől kellett kölcsönkérnie.

"Egy diplomás titkosügynök, vagy nem tudom, magát minek nevező, hogy a fenében megy el sminkesnek pár tízezer forintért? Vagy hogy élne meg ilyen luxuskörülmények között, ha nincs tartalék? Nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki elhiszi ezt a dumát. Egy sminkes lány volt, és a nénikéje könyörgött, hogy vigyem már el valahova az unokahúgát, mielőtt megismertem, aztán sminkes lány lett a végére is. Mit tudom én, milyen szakértőnek állítja be magát, akkor miért sminkelget a diplomáciai munkái helyett? Vicc komolyan, de lassan mindenki rájön magától is. (...) Majd használja a Porschét, amit nekiadtam, vagy pénzzé teszi azt is, és vesz valamit abból a sok-sok mindenből. Van ott pénz, sokkal több mint nekem. Az öcsém adott 20 ezer forintot, úgy kezdtem újra. Szerinted, hol van minden, ha nem nálam? Szépen lassan, de kiforrja magát itt minden. Nem kell őt sajnálni. Milliomos asszony!"  - fakadt ki ismét a rapper.

Gyermekei miatt nem megy bele a sárdobálásba

Valószínűleg Melanie-nak is lenne még mit mondania az üggyel kapcsolatban, ám mégsem teszi. Helyette inkább a gyermekeire és karrierjére koncentrál.

A gyermekeim érdekeit tartom szem előtt, nem szeretnék belefolyni ebbe a sárdobálásba

 - szögezte le lapunknak az édesanya.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő módon nyerte vissza hallását Nagy Feró

mindmegette.hu

Így készítsd el a kakukkfüves gombakrémlevest pirított gombával, és garantáltan sikert aratsz a családi ebéden!

magyarnemzet.hu

Mbappé bejelentette, melyik csapatnál játszik a következő idényben

ripost.hu

Az anya sikolya törte meg a kórházi folyosó csendjét: fia a szeme láttára halt meg

origo.hu

Egyre inkább eldurvul a vita Zámbó Krisztián és Peter Srámek között

mindmegette.hu

Így melegítsd fel a pizzát, és olyan lesz, mintha frissen sült volna

ripost.hu

Ne dobd ki a használt teafiltert, nyáron életmentő lehet

ripost.hu

"Az agymosott Harry herceg végre ráébredt az igazságra Meghannal kapcsolatban"

ripost.hu

Titokzatos fekete szépséggel kapták lencsevégre Bereczki Zoltánt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Folytatódik Opitz Barbi családi botránya – "Az ördög leszármazottai az én családomat keresték meg"

FÜLES

Friss hírek Gálvölgyi János állapotáról

FÜLES

„Hadd járjak kicsit a fiúk kedvében” – nagyobbra cseréli megereszkedett melleit Molnár Anikó

FÜLES

Háborognak a szülők, súlyos dologgal vádolják Marics Petit

FÜLES

"Az agymosott Harry herceg végre ráébredt az igazságra Meghannal kapcsolatban"

FÜLES

Koltai Lajos óriási elismerést kapott az Egri Csillagok Sétányán

FÜLES

Soha nem lesz béke, egyetlen szó mérgezte meg Harry és Vilmos herceg viszonyát

FÜLES

"Ha nem jössz le, akkor..." - ismét üzent Opitz Barbi édesapja