Létrehozva: 2023.03.01.
Módosítva: 2023.03.01.

Megelégelte G.w.M vádjait Nagy Melanie

Az elmúlt napok másról sem szóltak, minthogy G.w.M az internet népe előtt alázta gyermekei édesanyját, Melanie azonban állta a sarat. De vajon meddig bírja még?

Ember legyen a talpán, aki követni tudja G.w.M és Nagy Melanie háborúját! A rapper kicsivel több, mint egy éve hagyta el gyermekei édesanyját, mondván, hogy megromlott a kapcsolatuk, ám a mai napig felhánytorgatja a múltat. Legutóbb az esküvője napján szúrt oda Melanie-nak, akiről hajmeresztő dolgokat állított, majd nem sokkal később ismét kiteregette a családi szennyest. 

Az édesanya ennek ellenére tűri volt kedvese szavait... De vajon meddig bírja még ezt a sárdobálást?

Nagy Melanie a gyermekei miatt nem akar sárdobálásba kezdeni (Fotó: Bors)

"A világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget"

Sokakat meglepett, amikor G.w.M ahelyett, hogy megünnepelte volna Kulcsár Edinával az esküvőjét, Melanie-t kezdte alázni az Instagram-oldalán. Az általa írt kommentben azt állította, hogy minden évben legalább háromszor-négyszer elköltözött gyermekei édesanyjától, csupán azért húzódott idáig a kapcsolatuk, mert a gyerekek miatt  nem akart viszályt. Emellett arra is rámutatott, hogy Melanie-val sosem volt tervben az esküvőjük, sőt... Amikor megkérdezte az édesanyát, hogy házasodni szeretne vagy egy Mercedest, állítólag Melanie az utóbbit választotta. Lapunk természetesen még akkor megkereste a másik érintett felet, aki illedelmesen megköszönte az érdeklődésünket, ám nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Úgy fogalmazott: méltatlannak érzi ezeket a vádakat.

Ezeket a vádakat méltatlannak érzem, válaszra sem érdemesek

 - jelentette ki az édesanya, aki aztán egy frappáns fotóval és szöveggel mégis üzent a közösségi oldalán G.w.M-nek és feleségének. Melanie a rapper által említett Mercedest kínálta eladásra némi rejtett mondanivalóval.

Mercivel úgy döntöttünk, hogy külön utakon folytatjuk... Nincs harmadik személy, csak elmentünk egymás mellett. Más a szeretetnyelvünk. Megfelelő, új partnert keres magának ez a full extrás, fekete táltos. Kizárólag belföldön futtatott, megkímélt állapotban.

 

"Egy diplomás titkosügynök"

Feltehetően Melanie sajátos üzenete eljutott a címzettekhez is, hiszen a rappertől azonnal jött is a válasz. Elsőként azt állította, hogy hazugság, miszerint volt kedvese a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végzett az egyetemen, hiszen ő sminkesként ismerte meg, és az édesanya most is ugyanezen a területen dolgozik a szépségiparban. Sőt, mondandójához azt is hozzátette, hogy hamarosan mindenki rájön az igazságra... Persze, itt még nincs vége a dolognak. Még azzal is gyanúsítja Melanie-t, hogy minden vagyonát ráhagyta, neki pedig az öccsétől kellett kölcsönkérnie.

"Egy diplomás titkosügynök, vagy nem tudom, magát minek nevező, hogy a fenében megy el sminkesnek pár tízezer forintért? Vagy hogy élne meg ilyen luxuskörülmények között, ha nincs tartalék? Nem hiszem el, hogy létezik olyan ember, aki elhiszi ezt a dumát. Egy sminkes lány volt, és a nénikéje könyörgött, hogy vigyem már el valahova az unokahúgát, mielőtt megismertem, aztán sminkes lány lett a végére is. Mit tudom én, milyen szakértőnek állítja be magát, akkor miért sminkelget a diplomáciai munkái helyett? Vicc komolyan, de lassan mindenki rájön magától is. (...) Majd használja a Porschét, amit nekiadtam, vagy pénzzé teszi azt is, és vesz valamit abból a sok-sok mindenből. Van ott pénz, sokkal több mint nekem. Az öcsém adott 20 ezer forintot, úgy kezdtem újra. Szerinted, hol van minden, ha nem nálam? Szépen lassan, de kiforrja magát itt minden. Nem kell őt sajnálni. Milliomos asszony!"  - fakadt ki ismét a rapper.

Gyermekei miatt nem megy bele a sárdobálásba

Valószínűleg Melanie-nak is lenne még mit mondania az üggyel kapcsolatban, ám mégsem teszi. Helyette inkább a gyermekeire és karrierjére koncentrál.

A gyermekeim érdekeit tartom szem előtt, nem szeretnék belefolyni ebbe a sárdobálásba

 - szögezte le lapunknak az édesanya.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Vízhordó melltartó, öngyújtós parfüm, és a nagymellű felszolgálók légitársasága - ez mind igaz

origo.hu

Oroszország háborús üzenetet küldött Izraelnek és Iránnak

borsonline.hu

Újabb sztárpár talált egymásra, mindenki őket nézte a verseny alatt

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

vg.hu

Már csak a csoda segíthet: Varga Mihály rossz hírt közölt a nyugdíjasokkal – lehetett sejteni, hogy ez lesz

origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

astronet.hu

A Megértés angyala védelmez minket április 15. és 20. között

ripost.hu

Rékasi Károly olyan keményen beszólt Németh Kristófnak, hogy csak kapkodjuk a fejünket

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

ripost.hu

Szórj szódabikarbónát a küszöbhöz, fantasztikus lesz a hatás

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Kétszer visszajött a "halál torkából", most ünnepel Schobert Norbi

FÜLES

Müller Péter Sziámi magánéletéről vallott

FÜLES

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

FÜLES

Kizárt a találkozás Harry és Vilmos herceg között - személyes ok áll a háttérben