Létrehozva: 2022.10.24.

Bárdosi Sanyi tajtékzott a TV2 stúdiójában, nem kímélte Berki Mazsit

Harmadosztályú futballmérkőzésen is ritkán látni olyan jelenetet, amit az olimpiai ezüstérmes birkózó művelt a kiesése után a Dancing with the Stars stúdiójában.

Még huszonnégy órával a történtek után is nehéz értelmezni azt, amit kollégánk a TV2 grandiózus táncos műsorának vége után látott. Bárdosi Sándor a kiesése után olyan idegállapotba került, hogy azt is elfelejtette, hogy a versenytársai, a zsűritagok, a nézők és egy seregnyi újságíró nézi végig a kirohanását. Az őrjöngése az eredményhirdetés utáni pillanatokban azzal indult, hogy bár mosolyogva gratulált Berki Mazsinak és Bonyhádi Ferencnek, majd, amikor elfordult a párostól, látványosan öklendezni kezdett… Mindezt élő adásban, így közel egymillió ember nézhette végig a nem túl elegáns reakciót.  

 

Majdnem nekiment Juronics Tamásnak  

A kamerák ezután lekapcsoltak, a stúdióból vonultak ki a nézők. A táncos párok a parketten várták az újságírókat az adás utáni szokásos interjúk miatt. Míg a versenyzők egymásnak gratuláltak, a jelenlévők arra lettek figyelmesek, hogy Bárdosi megfeszült felsőtesttel magyaráz Juronics Tamás, Kossuth-díjas táncművésznek:

Mi volt a baj a tánccal? Mondd, mi volt? Mondjad csak!

 – harsogta. Az ideges fellépéstől megdöbbent zsűritag szemmel láthatóan mosolyogva igyekezett lenyugtatni a birkózót, akihez szerencsére odalépett a felesége, Ildikó és kirángatta a kínos szituációból. A kiborulásnak azonban nem volt vége. Ördög Nórát osztotta ki. Számonkérte, hogy Nóra a műsor elején azt mondta, rá kíváncsi a leginkább a versenyzők közül, de ehhez képest rossz kritikát adott. Bárdosi szerint a zsűriben Fakundo Arana után nyugodtan beülhetett volna Steve Wonder is (nem túl elegánsan utalva arra, hogy a zsűritagok nem látnak semmit pont úgy, ahogy a vak zenész sem) aztán ő majd megmondta volna, hogy mi jó és mi nem.  

 

A feleség számonkérte Bereczkit  

Sándor felesége is nehezen viselte a (szerinte) rossz kritikát, ő már az adás alatt, a férje produkciója után, a reklámszünetben számonkérte Bereczki Zoltánt. Ildi a reklámszünetben felállt és idegesen magyarázott Bereczkinek. Az énekes igyekezte csitítani Ildit. Arra kérte, ne idegeskedjen, eddig Sanyi csak jó kritikát kapott, most tényleg szigorúbbak voltak vele, de csak azért, hogy motiválják. A feleséget ez azonban nem hatotta meg.  A következő táncos blokk után odaszaladt Sanyihoz. Hogy a házaspár pontosan mit mondott egymásnak, azt nem tudni, de a gesztusaikból egyértelműen kiderült, hogy mindketten felfokozott idegállapotban voltak.  

 

Bárdosi: Egy szavamat sem bánom!  

Bárdosi műsor utáni kirohanása ezzel azonban még nem ért véget. Félhangosan megjegyezte Mazsinak, hogy vigyétek a közelemből ezt a nőt (trágár szavakkal – a szerk.), majd gúnyos hangon azt mondta az özvegynek: „Legközelebb majd én is behozom a kutyám meg a gyerekeim, hogy továbbjussak!” A birkózót vasárnap délelőtt értük utol telefonon, de még mindig feldúlt volt.  

Aludtam rá egyet, de egy szavamat sem bánom! Köszönöm, hogy itt lehettem, ez egy hatalmas show volt, élveztem minden percét. Öklendeztem, igen. Ösztönös reakció volt. Augusztus végén halt meg az édesapám. Ha valaki, én tényleg gyászolok. Meggyőződésem, hogy apám egyébként látott onnan fentről, és mérhetetlenül büszke rám. Ennek ellenére sem gondoltam etikusnak, bevinni a műsorba ezt az érzést. Más pedig beleviszi ezt a műsorba. Nekem ettől felfordul a gyomrom és kész… Ha valaki a véleményemen megsértődik, az nem érdekel. Én elhatárolódom attól, aki a gyászát használja fel önpromózásra.  

Kerestük az ügyben Berki Mazsit is, de a híresség lapzártánkig nem vette fel a telefont. 

 

Bárdosi Ildikó: Röhögtek rajta  

Azt mondtam Bereczkinek, hogy Sanyiék most már a harmadik táncukat táncolták, egy icipici dicséretet kapjon már ez a nagy mackó, akinek rengeteg munkája van ebben a produkcióban. Én azt látom, hogy mindig csak bohóckodtak vele, röhögtek rajta, és talán vele (nyilván ki, hogy látta). A kritikákon nem voltam elkeseredve, mert tudom, hogy Sanyi a humorbomba. Bereczkinek azt mondtam, hogy szerintem a zsűrinek figyelembe kellene vennie, hogy ki honnan indult ebben a versenyben, mi munka ezt megcsinálni

 – mondta Bárdosi Ildi. – Mi a családja mellőztük őt, amíg a próbák voltak, támogattuk őt – tette hozzá, majd elsírta magát. 

 

Bereczki sajnálja, hogy kiestek Bárdosiék  

 Nagyon sajnáljuk, hogy Sanyi és Zsuzsi esett ki. Eddig minden adásban pozitív kritikát fogalmaztunk meg, most szerettük volna egy kicsit ösztönözni őket, mert úgy éreztük, hogy megrekedtek 

– mondta vasárnap délelőtt a Bors megkeresésére, Bereczki Zoltán, aki hozzátette: – "Erre senki sem számított, hogy ők esnek ki, nagyon fognak hiányozni a műsorból, igazi színfolt volt Bárdosi Sanyi, de itt tenném hozzá, hogy a műsorban végül a nézők szavaznak, nem a zsűritagok döntik el, hogy ki megy és ki marad. "

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Folyton hányt, és halálfélelme volt, nem bírta tovább a 25 éves sportoló

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

hirtv.hu

Egyre kevesebben állnak Karácsony Gergely mögött + videó

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Tolvai Reni őszinte vallomást tett: Vajon újra megtenné?

FÜLES

Erre vártunk: kiderült, hogy van most valójában Katalin hercegné

FÜLES

"Csípem a feketéket!" – Marics Peti elárulta magát

FÜLES

Szandiról sosem látott fotó került elő, le fog esni az állad