FÜLES

Szerző Ripost

2 hónapja

„Nem veszített el, hanem kidobott” – Meghan apja összetört legújabb nyilatkozatában

Thomas Markle nem szeretne mást, csak kibékülni a házaspárral és végre látni szeretné az unokáit. Legújabb nyilatkozatában reménykedve üzent a lányának.

Elképesztő bonyodalom bontakozott ki ismét Meghan Markle és Harry herceg kapcsán. Nemrég a 41 éves sussexi hercegné egy interjújával kavarta fel az állóvizet, amiben többek között arról is beszélt: Harry elvesztette az apját, amikor szakítottak a királyi családdal.

Prince Harry & Meghan Markle Royal Tour -Day Five
Fotó: Andrew Parsons / i-Images

Az interjú megjelenése után csupán pár óra telt el, amikor is Omid Scobie – Sussexék nem hivatalos szóvivője – azt állította, hogy Meghan szavait félremagyarázták. Scobie szerint Meghan valójában a saját apjával való elhidegülésre utalt.

Egyelőre még nem tisztázott, hogy valójában kinek az apjára utalt Meghan, az interjúból kiragadott idézettel. De a történteket nem hagyhatta szó nélkül a hercegné apja, aki megragadva az alkalmat ismét üzent a házaspárnak.

„Meghan nem elvesztett engem, hanem kidobott. Én nem veszítettem el. Tudja, hol talál meg. A számom nem változott. Szeretnék hallani a lányomról, és végre elsőként találkozni a vejemmel és az unokáimmal” – jelentette ki a 79 éves Thomas Markle.

Fotó: Youtube - ITV

Thomas azt is sérelmezte, hogy lánya a szóban forgó interjúban csak beszélt a megbocsátás fontosságáról, de nem cselekszik a szavai szerint.

„Ha tényleg hisz a megbocsátásban, akkor miért nem tud nekem megbocsátani? Többször is bocsánatot kértem tőle minden fájdalomért és sérelemért, amit okoztam neki. Szeretem a lányomat. Beszél a megbocsátásról, de akkor miért nem kezdi a saját családjával? Mi lenne, ha megbocsátana nekem? Minden alkalommal, amikor újabb interjút ad, felidézi a fájdalmat és rengeteg stresszt okoz. Még mindig nagyon beteg vagyok. Logopédiára járok, és mindent megteszek, hogy jobban legyek, de ez az egész nagyon felzaklat” – nyilatkozta megtörten Thomas Markle a The Sunnak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!