FÜLES

Szerző Ripost

3 hónapja

Harry és Meghan nem látogatják meg a nagybeteg II. Erzsébetet

Harry hercegék a rendőrségi védelmükhöz kötik, meglátogatják-e II. Erzsébet királynőt. A párt az sem hatja meg, hogy egyre rosszabbul van az uralkodónő.

Harry herceg és Meghan Markle a hírek szerint várhatóan nem látogatják meg a királynőt Balmoralban, a jövő hónapban, az Egyesült Királyságba esedékes utazásuk során - derült ki a belügyminisztériummal a biztonságukkal kapcsolatban kialakult vita közepette.

A Service of Thanksgiving for The Queen’s Reign at St. Paul's Cathedral
Fotó: KGC-03

Sussex hercege és hercegnéje, akik legutóbb 2018-ban jártak Balmoralban, állítólag nem tervezik, hogy ellátogatnak a skót felföldön fekvő birtokra, ahol a 96 éves uralkodónő jelenleg és valószínűleg a következő hetekben is tartózkodik. Mindezt annak ellenére, hogy II. Erzsébet királynő állapota egyre súlyosabb. Egyes információk szerint napja nagy részét már pihenéssel tölti, mivel aggodalomra adnak okot a mozgási problémái.

A The Telegraph úgy tudja, hogy a pár jelenleg még vár a belügyminisztérium döntésére. Ugyanis a testületnek kell eldönteni, hogy az Egyesült Királyságban tartózkodásuk alatt Harry herceg és Meghan jogosultak-e a Met Police védelmére.

Szeptember 5-én Sussex hercege és hercegnéje kaliforniai otthonából Manchesterbe utazik a One Young World Summitra, ahol Meghan a nyitóünnepségen mond majd beszédet. Másnap Németországba utaznak egy rendezvényre, hogy megemlékezzenek az Invictus játékok óta eltelt egy évről Düsseldorfban, majd szeptember 8-án visszatérnek az Egyesült Királyságba a WellChild Awards londoni rendezvényére, ahol Harry herceg - aki hosszú ideje a jótékonysági szervezet védnöke - beszédet mond.

II. ERZSÉBET
Fotó: Facundo Arrizabalaga / MTI

Úgy tudni, hogy a szerdai és a csütörtöki napjukat ezután nem foglalják le semmilyen kötelezettséggel, ami azt jelenti, hogy elmehetnek családlátogatásra. De a szakértők úgy vélik, hogy ehelyett, akárcsak júniusban, idejük nagy részét a windsori Frogmore Cottage-ban fogják tölteni.

A 37 éves Harry utoljára a nagymamáját a platina jubileum alkalmával látta, ahol állítólag csak 15 percet töltött vele - olvasható a Daily Mail oldalán. Egy forrás elárulta, hogy a királynő szívesen részt venne a jövőheti Braemar Games versenyen, ha az egészsége engedné, de erre kicsi az esély. Sőt már azt rebesgetik, hogy valószínűleg már nem fog tudni Londonba repülni, hogy kinevezze az új miniszterelnököt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!