Létrehozva: 2022.08.23.

Horváth Gréta: Tökéletesre sikerült az egyiptomi nyaralás!

Hurghadában pihent új kedvesével Horváth Gréta. Az influenszer évek óta nem volt nyaralni, így a kéthetes vakáció minden szempontból örök élmény marad számára.

Szerző Ripost

Álomnyaraláson járt Horváth Gréta. Az influenszer mögött mozgalmas fél év áll, így rá is fért a pihenés: januárban jelentette be, hogy férjével vége a házasságuknak. A válást már ki is mondták, Gréta pedig példaértékű erővel építette újra önmagát – és az otthonát. Az igyekezetének meg is lett az eredménye, néhány hónappal ezelőtt rátalált az igaz szerelem. Új kedvesét azonban nem tervezi megmutatni a nyilvánosságnak, a magánéletét már sokkal óvatosabban kezeli, mint korábban. Az azonban nem titok, hogy párjával közösen tervezik a jövőt, aminek egyik első állomása egy közös egyiptomi nyaralás volt. A kettesben töltött csodás két hétről és az ott szerzett élményekről Horváth Gréta a Metropolnak mesélt.

Fotó: Horváth Gréta

Végre kipihente magát

Aki követi a közösségi oldalakon Grétát, tudhatja, hogy édesanyaként egy percet sem pihen. Hurghadában viszont a számos izgalmas program mellett volt lehetősége kicsit lazítani.

Egy mindennel felszerelt szállodakomplexumban pihentünk, és bizony kellett egy-két nap, míg felfogtam, milyen csodálatos helyen vagyok. Eleinte tátott szájjal ültem, mindenre rácsodálkoztam. Az egyiptomi emberek nagyon vendégszeretőek. Néhányan kedveskedtek nekünk egy-két magyar szóval, a közvetlenségük jól esett. Most életemben pihentem először úgy, hogy a telefonomhoz is alig nyúltam. Sokszor azt sem tudtam, milyen nap van, tényleg teljesen átadtam magamat a kikapcsolódásnak 

– fogalmazott.

 

Megváltoztak a szokásai

Az utóbbi időben Gréta sokkal kevesebbet oszt meg a magánéletéről az Instagramon, mint korábban. Tudatosan döntött így, és azóta sokkal jobban érzi magát.
"Már nem pörgetem feleslegesen a közösségi oldalakat, helyette hasznosabb dolgokra fordítom az időmet. Tudatosabban használom a közösségi médiát, megszűröm a felém áramló információkat. Korábban előfordult, hogy a reggeli kávé mellett – sokakhoz hasonlóan – végigpörgettem a közösségi oldalakat. Ez már nincs így, sokkal jobban leköt egy jó könyv, beszélgetés a családommal vagy a barátaimmal."

 

 Mint a filmekben

Sok programon vettünk részt, a két hetes utazásnak köszönhetően így nemcsak a szálloda szolgáltatásait tudtuk kiélvezni, de élményszerzésre is jutott idő. Életemben először próbáltam ki a snorkelezést, avagy a könnyűbúvárkodást. Eleinte tartottam tőle, de végül örülök, hogy legyőztem a félelmemet, mert nagyon jó érzés volt a színes halak között úszkálni! Olyan volt, mint egy filmben

 – árulta el mosolyogva Gréta, akinek ezzel kapcsolatban a jövőre nézve is vannak tervei. – Idővel szeretnének búvártanfolyamra járni és merülni is.

 

Nem diéta, életmódváltás

Grétát múlt évben inzulinrezisztenciával diagnosztizálták, amely betegség sajátossága, hogy ha nem kezelik, a páciens nehezen, vagy egyáltalán nem tud megszabadulni a betegség miatt kialakult pluszkilóktól. A diagnózisnak köszönhetően azonban teljes életmódváltásba kezdett, aminek következtében közel húsz kilótól szabadult meg, bombaformában van. Ehhez hozzájárult az is, hogy az étkezési szokásait is megváltoztatta: köretként általában zöldségeket vagy savanyúságot fogyaszt, de egyáltalán nincs hiányérzete emiatt.
 

Az életmódváltást Egyiptomban is tartani tudtam. Rengeteg finom ételt szolgáltak fel, de nem csábultam el. Sokan mondják, hogy a nyaralás alatt hízni szoktak, az én esetemben ez is máshogyan alakult: másfél kilóval könnyebben jöttem haza! Soha nem voltam ilyen energikus, mint az utóbbi időben, ami annak köszönhető, hogy nagyon tudatosan étkezem és nem keresek kiskapukat. Húst, zöldséget ettem a nyaraláson is minden mennyiségben és sosem maradtam éhes

 – árulta el a tapasztalatait.
 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

origo.hu

Itt van Oroszország válasza az Amerikai segélyre

borsonline.hu

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

magyarnemzet.hu

Szentkirályi Alexandra: Újpalota különösen fontos a szívemnek

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

mandiner.hu

Csak nem hagyja abba: új szobrával a Fradistáknak szól be Baranyi

origo.hu

Mikes Annát ölelgeti Krausz Gábor újabb képén, nagy hírt jelentett be

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó

FÜLES

Hiába könyörög Károly: nem fog engedni a kérésének Meghan Markle

FÜLES

Újabb részletek derültek ki a rákbeteg III. Károly király állapotáról

FÜLES

Véget ért a Házasság első látásra: Kiderült, melyik párok maradtak együtt