11 hónapja

„Deréktól lefele csend lesz!” – vissza kell fognia magát Esztergályos Cecíliának

Esztergályos Cecília kálváriája még a nyáron kezdődött. Júliusban kiugrott a csípője egy előadás végén, és rögtön műtétre szorult: protézist kellett beépíteni neki.

Esztergályos Cecília kálváriája júliusban kezdődött, mikor kiugrott a csípője egy előadás végén. Két hónap lábadozás után szeptemberben visszatérhetett a színpadra az Újszínház művésze, de újabb baleset érte. A meghajlásánál az óriási siker közepette kiment a csípője ismét, ezért csípőrögzítőt kapott.

Fotó: MTI / Zih Zsolt

„Az első három hét a műtét után borzasztó volt, nehezen dolgoztam fel. Nem csinálhattam semmit! Aztán ahogy gyógyultam, egyre szabadabbá váltam, és visszatért a jókedv is. Az uram rengeteget segít, tüneményes ember. De mégsem nő! Ugyanakkor sokat tanult a ház körüli teendőkről„ – mondta a Blikknek Cecília, és elújságolta, hogy Péter nemrég fodrászhoz is elvitte.

Mostantól nem ülhet túl sokáig, nem hajolgathat... Sokkal több odafigyelést és fegyelmezettséget kíván majd a teste, hiszen vigyáznia kell a csípőjére.

„Hozzásegít az Isten ahhoz, hogy érezzem, öreg vagyok. Bárhogy is nézzük, közeledek a nyolcvanhoz és ezt tudomásul kell vennem. Mostantól nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban kell élnem. Deréktól lefele csend lesz!” mondta a művész, aki számolja a napokat: ha mindent rendben találnak, bő két hónap nap múlva újult erővel térhet vissza a színpadra, a rajongók legnagyobb örömére.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!