Létrehozva: 2021.09.22.

Britney és az apja harca csak egy reklámfogás?

Sokaknak gyanús, hogy a semmiből hirtelen a bíróság és Jamie álláspontja is megváltozott a gyámsággal kapcsolatban, miközben Britney szellemi állapota láthatóan nem változott. Közben pedig kiderült, hogy a Netflix is érintett...

Az elmúlt hónapokban felpörögtek az események Britney Spears magánéletében. Az egyik bírósági meghallgatásán olyan információkkal és bizonyítékokkal állt elő az apja ellen, melyeket eddig nem ismert senki. Ennek hatására a bíróság egy picivel nagyobb szabadságot garantált a 2008 óta gyámság alatt lévő énekesnőnek, majd a közvélemény nyomására Jamie Spears is úgy döntött, hogy hajlandó lemondani a lánya fölött gyakorolt hatalmáról.

Britney visszakapja a szabadságát, hála a Netflixnek (Fotó: Northfoto)

Mindezt úgy, hogy a rajongók ugyanúgy tüntettek Britney szabadságáért már évekkel ezelőtt is, mint most, vagyis a közvélemény nyomása nem újdonság a férfinak. Illetve Britney Instagramon tanúsított viselkedése alapján semmit nem változott a szellemi állapota a 2, 5 vagy 7 évvel ezelőttihez képest.

A Britney szempontjából kedvező fejleményeknek a rajongók természetesen örültek, és senki nem kérdőjelezte meg a létjogosultságukat. Azonban kedden a semmiből megjelent egy előzetes a Netflix következő dokumentumfilmjéhez, ami a Britney vs Spears címet kapta. Ebből pedig kitalálható, hogy a popsztár harcát mutatja be családja, leginkább az apja ellen.

A filmben olyan hangfelvételek és videórészletek szerepelnek, amiket csak Britney és az ügyvédei tudtak a streamszolgáltatónak átadni, és ezt aligha ingyen tették. Sőt miután ezen szerződés megkötésekor – a doku munkálatai nagyjából két éve kezdődtek – még Jamie volt Britney pénzügyeinek őre, ő is szép összeghez juthatott. Vagyis minden fél elég jól járt ezzel a filmmel, főleg, ha számításba vesszük, hogy a Netflix nem szeret spórolni. A pénzre pedig mindenkinek szüksége van, ugyanis Jamie rendesen költötte a lánya millióit, és maga Britney sem szűkölködött, miközben sem új dalokat nem készített, sem turnézni nem ment, vagyis bevétel-utánpótlás évek óta nem érkezett.

Ennek fényében elképzelhető, hogy Jamie lemondása, és Britney öntudatra ébredése egy szép nagy marketinggépezet elemei voltak. Persze az tagadhatatlan, hogy az énekesnő tényleg szabadulni akar a „modern rabszolgaságból”, ahogy ő nevezi a helyzetét.

A Netflix nem először játszana hasonlóan. Mint nemrég kiderült, Meghannal már jóval a Megxit bejelentése előtt tárgyalni kezdtek, csak megvárták a szerződéskötéssel, amíg a hercegi pár függetlenedik. De Harryéknek nyilván könnyebb volt úgy új, önálló életet kezdeni, hogy már tudták, mennyi pénz áll a házhoz, ami elősegítette a Megxit megtörténtét. Közben a Netflixen futó A korona című sorozatot már előtte reklámozni kezdték a sussexiek. Több interjúban előkerült, hogy mindketten nagy rajongói a brit királyi család életéről szóló fikciós szériának. Jobb reklámfogás pedig nem is kell annál, mint hogy azok is nézik, akikről szól.

A Michael Schumacherről készült dokumentumfilmjük előtt pedig a pilóta jó barátja, egyben egykori főnöke, Jean Todt nyelve eredt meg a sajtóban. Miközben a család semmilyen pontos tájékoztatást nem ad Michael állapotáról, Todt elmondta, hogy nyomon követi a versenyző fia, Mick karrierjét, és mindig nézi a tévében a versenyeit. Todt később a filmben is megszólalt, akárcsak Schumi felesége, lánya és fia. Akiknek a szavaiból pont nem azt lehetett lemérni, hogy a legendás sportoló bármilyen módon is tud kommunikálni. De sokan beültek a Netflix elé azért, hogy exkluzív új infókat kapjanak a síbalesetet szenvedett Michael állapotáról, hiszen elhitték Todtnak, hogy javult...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy a baj: megtámadták Amerikát

origo.hu

Szexi sportszerelésben fotózgatta magát Alekosz volt szeretője

life.hu

Bébiszitter kerestetik: az anyuka túlzott követelései miatt háborog az internet

vg.hu

Kína védelmi megállapodást kötött Magyarországgal

metropol.hu

„Ittam egy sört a szívem miatt” – Dárdai eljátszotta az utolsó esélyét

origo.hu

Kiesnek a bikinifelsőből Köllő Babett formás mellei - kép

mindmegette.hu

Jobb, mint a bolti! Így készíts otthon kovászos vizes zsemlét

life.hu

Nem csak a tűrőképességeden múlik, hogyan éled meg a havivérzéssel és a PMS-sel járó fájdalmakat(x)

ripost.hu

Imádják az emberek Berki Mazsi legújabb fotóját, nem akárkivel látható rajta

life.hu

A hüvelyflóra sokszínűsége: a mikrobiomunk egyéni mintázata(x)

lapcentrum.hu

Fizessen elő a Magyar Nemzetre most és a kedvezmény mellé ajándékot is kap!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Kulcsár Edina és G.w.M nagy bejelentést tett a második gyermekükről

FÜLES

„Nincs víz, nincs vevő” — A kutyának sem kell Zámbó Jimmy 50 milliós nyaralója

FÜLES

Varsányi Réka köszöni szépen már jól van: „Nagyon egyedül voltam”

FÜLES

"Babát vársz?" – eljegyzése után gyanús fotóval jelentkezett a magyar színésznő

FÜLES

Imádják az emberek Berki Mazsi legújabb fotóját, nem akárkivel látható rajta

FÜLES

Tűkön ülnek a nézők, nagy bejelentést tett a TV2

FÜLES

Megtörte a csendet Vilmos herceg: feleségéről van szó

FÜLES

Manuel teljesen felhúzta a rajongókat: "A gyomrom kifordul"