1 éve

II. Erzsébet születésnapja helyett ezzel a nővel ebédelt Harry herceg

Sokak meglepetésére a sussexi herceg nem maradt Londonban nagymamája születésnapjára, inkább visszatért Kaliforniába. Most már azt is tudni, miért.

Miután részt vett Fülöp herceg temetésén, az a hír járta, hogy Harry herceg marad még egy ideig Angliában, hogy rendezze a kapcsolatát a családdal, akiket hátba támadott a botrányos Oprah-interjúval.

Azonban teljesen váratlanul, nem így történt. Inkább visszarepült Los Angelesbe, pedig néhány órával később lett volna gyászoló nagymamája, II. Erzsébet 95. születésnapja.

Harry egy másik nő miatt hagyta ott a királynőt (Fotó: Northfoto)

Most kiderült, hogy miért volt annyira sietős a hercegnek a visszatérés új hazájába. Az egyik exkluzív bárban látták ebédelni Wallis Annenberggel, pontosan a királynő születésnapján.

A 81 éves Annenberg a Los Angeles-i jótékonykodás nagyasszonya, és vele mindeninek jóban kell lennie arrafelé, akinek saját alapítványa van. Harrynek és Meghannak pedig van egy, így szükségük van a kapcsolatépítésre.

Az amerikai járványügyi szabályok értelmében Harrynek még mindig karanténban kellene lennie, ám az üzleti utak, illetve a sürgős családi események kivételt képeznek a külföldről az USA-ba érkező személyeknél. Valamint azt sem tudni, hogy Harryt beoltották-e már, mert, ha kapott valamilyen vakcinát, akkor főleg nem vonatkoznak rá a karantén-szabályok.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!