4 éve

Váratlan vallomás: Életmentő műtétre készül a magyar sztár!

Ki gondolná, hogy a fitt és gyönyörû Aleskát ennyire megviseli a hideg? Sáfrány Emese egyre aggasztóbb tüneteket produkál betegsége miatt, ám a karácsonyi hangulat kissé feledteti vele kínjait.

A gyönyörű légtáncosnő a nyár szerelmese, de a hideg évszaknak is megtalálja a szépségét. Sáfrány Emesét elkísérte a %RIPOST% a karácsonyi vásárba, ahol izgalmas magánéleti titkokat is megosztott velünk.

"A karácsonyi vásár minden évben magával ragad! Egyedül ezzel a szörnyű hideggel van problémám! Nem iszom alkoholt, így a forralt bor számomra nem kecsegtető, egy forró teát azonban jólesik elkortyolni a Bazilika előtt. Sajnos ilyenkor mindig ledöbbenek azon, hogy mennyire tudok fázni! Ráadásul az orrsövényferdülésem miatt esztétikai és funkcionális problémák is vannak az orrommal" - kezdte Aleska, aki régóta tervezgeti már, hogy kés alá fekszik a zavaró probléma miatt.

"Van rajta egy apró porckinövés, és konkrétan nem kapok levegőt az orromon keresztül. Plasztikai műtétnek kell alávetnem magam, amint lesz egy-két hónapom a lábadozásra. Jelenleg sajnos nincs. Ez a hideg pedig kifejezetten veszélyes számomra. Csak a számon tudok levegőt venni, ilyenkor pedig nagyon könnyen megfázom, elkapom a betegségeket. Nemrég kaptam egy súlyos hangszalaggyulladást, nem tudtam megszólalni se" - folytatta a csinos sztár, akit a barátnője kísért el az előadására. Neki kellett tolmácsolni a közönség felé Aleska szavait, mert ő csak suttogni tudott. Sok vitaminnal és egészséges táplálkozással igyekszik erősen tartani az immunrendszerét. Ilyenkor, decemberben igyekszik a szép dolgokra összpontosítani.

Azt mondja, imádja a karácsony hangulatát! Gyerekkorától kezdve van az ünnepnek számára egy olyan varázsa, amit soha nem szeretne  elengedni. Mindig hatalmas fájuk volt, alatta az ajándékokkal, és szenteste csak a szűk család gyűlik össze.

Ha kíváncsi vagy Aleska gyermekvállalással kapcsolatos terveire, a %RIPOST% napilap pénteken megjelenő lapszámában olvashatsz erről is!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!