RETRO RÁDIÓ

Hús nélkül is lehet isteni a fasírt, így készítsd el - videó

Sors Edina
Szerző
Sors Edina
Létrehozva2022. 11. 19. 17:50

A fasírt közkedvelt étel, könnyen és gyorsan elkészíthető, ezért viszonylag gyakori fogás minden családban. Ez a recept viszont eltér a megszokottól, mégis nagyon finom és egészséges.

Egy isteni és egyszerű vacsora lehet laktató és egészséges is. Felejtsd el a húst egy kis időre, lefekvés előtt jót tesz a gyomornak! Mutatjuk ezt az újdonságot, ami kifejezetten egészséges összetevőkből áll, és fantasztikus az ízvilága. Az egész család imádni fogja! Ráadásul az alapanyagok valószínűleg minden háztartásban kéznél vannak. 

Meat,Balls,On,A,Light,Background,With,Sage,And,Parsley
Fotó: Klimatis019 Húsmentes fasírt

Fasírt hozzávalók:

  • 30 dkg sárgarépa
  • 10 dkg zabpehely
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 db tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek ketchup
  • 1 ek mustár
  • 4 ek zsemlemorzsa
  • só, bors
  • olaj

Fasírt elkészítése:

  1. Reszeld le a megpucolt sárgarépát a sajtreszelővel. Add hozzá a zabpelyhet, az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a zsemlemorzsát, a ketchupot, a mustárt, a tojásokat, sót, borsot.
  2. Jól gyúrd össze, formálj belőle pogácsákat és forró olajban süsd meg.

 

Jó étvágyat!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.