Hús nélkül is lehet isteni a fasírt, így készítsd el - videó
A fasírt közkedvelt étel, könnyen és gyorsan elkészíthető, ezért viszonylag gyakori fogás minden családban. Ez a recept viszont eltér a megszokottól, mégis nagyon finom és egészséges.
Egy isteni és egyszerű vacsora lehet laktató és egészséges is. Felejtsd el a húst egy kis időre, lefekvés előtt jót tesz a gyomornak! Mutatjuk ezt az újdonságot, ami kifejezetten egészséges összetevőkből áll, és fantasztikus az ízvilága. Az egész család imádni fogja! Ráadásul az alapanyagok valószínűleg minden háztartásban kéznél vannak.

Fasírt hozzávalók:
- 30 dkg sárgarépa
- 10 dkg zabpehely
- 1 fej vöröshagyma
- 2 db tojás
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek ketchup
- 1 ek mustár
- 4 ek zsemlemorzsa
- só, bors
- olaj
Fasírt elkészítése:
- Reszeld le a megpucolt sárgarépát a sajtreszelővel. Add hozzá a zabpelyhet, az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a zsemlemorzsát, a ketchupot, a mustárt, a tojásokat, sót, borsot.
- Jól gyúrd össze, formálj belőle pogácsákat és forró olajban süsd meg.
Jó étvágyat!