RETRO RÁDIÓ

Elárulta a séf! A tökéletes rántotta nem olajos serpenyőben készül!

Elárulta a séf! A tökéletes rántotta nem olajos serpenyőben készül!
S.E
Szerző
S.E
Létrehozva2017. 09. 17. 09:00

Lesd el a trükköt a legendás szakácstól, hogy ízletes és tökéletes állagú rántottával lepd meg a családodat.

Észak-Kalifornia legendás szakácsa, Daniel Patterson nem használ serpenyőt a reggeli rántottához. Trükkje, hogy inkább a tojás sárgáját használja fel. Megmutatjuk, hogyan készítheted te is el ezt az egyszerű, gyors és diétás receptet. Jó étvágyat ehhez a finom tojásreggelihez!

Hozzávalók:

  • 4 db tojás
  • só,bors
  • olívaolaj
  • bazsalikomlevél
  • Így készítsd el:

    1. Helyezz egy szűrőt egy mélyebb tál fölé. Válaszd szét a szűrő segítségével a tojás sárgáját és a fehérjét úgy, hogy a szűrőbe ütöd bele a tojásokat.

    2. Keverd össze a tojás sárgáját az óramutató járásával megegyező irányban.

    3. Forrásban lévő vízbe csorgasd bele, fedd le 20 másodpercre a lábost.

    4. Amint a tojás a víz felszínén lebeg, fogd meg a szűrőt és emeld ki a kész tojásokat.

    5. Szűrd le a vizet róla.

    6. Tálalhatod is a reggelit, sóval, borssal, bazsalikomlevéllel, csorgatott olívaolajjal ízlés szerint.

    Jó étvágyat!

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.