Létrehozva: 2017.09.17.

Elárulta a séf! A tökéletes rántotta nem olajos serpenyőben készül!

Lesd el a trükköt a legendás szakácstól, hogy ízletes és tökéletes állagú rántottával lepd meg a családodat.

Észak-Kalifornia legendás szakácsa, Daniel Patterson nem használ serpenyőt a reggeli rántottához. Trükkje, hogy inkább a tojás sárgáját használja fel. Megmutatjuk, hogyan készítheted te is el ezt az egyszerű, gyors és diétás receptet. Jó étvágyat ehhez a finom tojásreggelihez!

Hozzávalók:

  • 4 db tojás
  • só,bors
  • olívaolaj
  • bazsalikomlevél
  • Így készítsd el:

    1. Helyezz egy szűrőt egy mélyebb tál fölé. Válaszd szét a szűrő segítségével a tojás sárgáját és a fehérjét úgy, hogy a szűrőbe ütöd bele a tojásokat.

    2. Keverd össze a tojás sárgáját az óramutató járásával megegyező irányban.

    3. Forrásban lévő vízbe csorgasd bele, fedd le 20 másodpercre a lábost.

    4. Amint a tojás a víz felszínén lebeg, fogd meg a szűrőt és emeld ki a kész tojásokat.

    5. Szűrd le a vizet róla.

    6. Tálalhatod is a reggelit, sóval, borssal, bazsalikomlevéllel, csorgatott olívaolajjal ízlés szerint.

    Jó étvágyat!

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek