tóth gabi
Lesd el a trükköt a legendás szakácstól, hogy ízletes és tökéletes állagú rántottával lepd meg a családodat.
Észak-Kalifornia legendás szakácsa, Daniel Patterson nem használ serpenyőt a reggeli rántottához. Trükkje, hogy inkább a tojás sárgáját használja fel. Megmutatjuk, hogyan készítheted te is el ezt az egyszerű, gyors és diétás receptet. Jó étvágyat ehhez a finom tojásreggelihez!
1. Helyezz egy szűrőt egy mélyebb tál fölé. Válaszd szét a szűrő segítségével a tojás sárgáját és a fehérjét úgy, hogy a szűrőbe ütöd bele a tojásokat.
2. Keverd össze a tojás sárgáját az óramutató járásával megegyező irányban.
3. Forrásban lévő vízbe csorgasd bele, fedd le 20 másodpercre a lábost.
4. Amint a tojás a víz felszínén lebeg, fogd meg a szűrőt és emeld ki a kész tojásokat.
5. Szűrd le a vizet róla.
6. Tálalhatod is a reggelit, sóval, borssal, bazsalikomlevéllel, csorgatott olívaolajjal ízlés szerint.
Jó étvágyat!