tóth gabi
A sajtos tallér örök kedvenc, évtizedek óta a házi bulik sztárja. Újabban viszont a kedvelt ropogtatni való diétás változata tarol! Próbáld ki ezt a négysajtos finomságot!
Most végre egészséges változatban is elkészítheted a közkedvelt sajtostallért, amiből bátran nasizhatsz. Sőt, többé diéta mellett sem kell többet lemondanod erről a finomságról.
Négysajtos diétás tallér
Knapp Daniella receptje
Hozzávalók: (36 db kisebb tallérhoz)
Így készítsd:
1. Keverd össze egy tálban a rostokban gazdag CH-Killert, a lisztet és a sütőport, majd add hozzá a többi alapanyagot és gyúrj belőle homogén tésztát.
2. Formázz a kb. 1 dkg-os golyókat belőle, kb 36 db-ot kapsz. Forró tallérsütőn süsd ki!
Azonnal is fogyaszthatod, de másnap is finom ropogósak!
Tippek:
- Ha ínyenc vagy, füstölt sajttal és chilivel is bolondíthatod
- A tallérokat hagyd rácson kihűlni, ne zacskózd be, mert akkor nem lesznek ropogósak
-1db-ban kevesebb. mint 1g szénhidrát van, az Update rostkeveréknek köszönhetően