tóth gabi
Hûsítõ nyári kanalazni való, amit biztosan nem tudsz elrontani.
Finom, üdítő pohárkrém forró nyári nyári napokra, ami nem emeli meg a vércukorszinted. Kanalazhatod reggelire vagy a nap bármelyik időszakában, amikor már nem bírod tovább a hőséget.
Knapp Daniella receptje
Hozzávalók:
Müzlis alap:
Joghurt réteg:
Cseresznyés réteg:
1. Készíts elő 4 db desszertes poharat.
2. Keverd össze a müzlit a kesudióval és és enyhén pirítsd meg egy serpenyőben, majd oszd el poharakba.
3. A magozott cseresznyét a vízzel és az édesítővel főzd fel, majd a kevés vízzel elkevert Ch Killerrel sűrítsd be az öntetet.
4. A krémhez a joghurtot, a mascarponét, az édesítőt, valamint a vanília kivonatot egy robotgéppel keverd krémesre. Szuper habos állagú krémet kell kapnod. Oszd el a poharakba a müzlis alapra.
5. A legvégén következik a kihűtött cseresznyés alap. Tedd a poharakat 1-2 órára hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.
+ tipp: más gyümölccsel is bátran kipróbálhatod!
Jó étvágyat hozzá!