Ez a 7 nyári reggeli elképesztően felpörgeti a fogyást

Nyáron mindig sokkal könnyebb diétázni, mint hideg idõben. Érdemes már a reggelinket is tudatosan megválasztani, hogy könnyebb legyen a fogyás.

Szerző Sors Edina

1. Chiamagos álomreggeli

Ezt a kom­bi­ná­ciót az egész csa­lád imádni fogja, rá­adá­sul a fölösleges kilók miatt sem kell többé ag­gód­nod! A chia­mag gon­dos­ko­dik arról, hogy fo­gyó­kú­rá­dat is fel­pör­gesse az a mennyei nap­in­dító!

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

2. Paleo tojásreggeli

Di­é­tá­zol és ke­rülni aka­rod a szén­hid­rá­to­kat? Vá­laszd a leg­ősibb mód­szert a reg­ge­lid­hez: sok fe­hérje, semmi szén­hid­rát. Íme, a sonka és a tojás tö­ké­le­tes pá­rosa!

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

 

3. Szuper reggeli eperimádóknak

Már ránézésre is maga a csoda ez az epres rakottas, pedig valójában a világ legegyszerűbb reggelije. Bundás kenyér kicsit másképp! Sok-sok finom eperrel, fölösleges szénhidrátok nélkül!

A RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE

 

4. Sajtos karfiolszendvics

Elég a ke­nyér­ből? Egész­sé­ges, íz­le­tes, és könnyű el­ké­szí­teni ezt a fan­tasz­ti­kus saj­tos karfi­ol­szend­vi­cset. Pró­báld ki még ma!

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

 

5. Felhőrétes cukor nélkül

Ezt a reggeliző süteményt csak imádni lehet! Könnyű és isteni finom, de a legjobb, hogy cukor és liszt nélkül készül. Gyakorlatilag csak fehérjéből áll, így nemcsak, hogy nem hizlal, hanem éppenséggel abban segít, hogy eltűnjenek rólad a pluszkilók!

A RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

 

6. Chiamagos szupertojás

 

Két zse­ni­á­lis alap­anyag ta­lál­ko­zik ebben a szu­per fo­gyó­kú­rás reg­ge­li­ben! A tojás magas fe­hér­je­tar­tal­ma miatt kellő ener­gi­á­val lát el, míg a chia­mag a hosszan tartó jól­la­kott­ság­ér­zést biz­to­sítja. Plusz a finom gyü­möl­csök... ez va­lami csúcs!

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

7. Túrós-málnás muffin

Iga­zán csá­bító fi­nom­ság ez a túrós-mál­nás muffin. Kós­told meg, szu­per­egész­sé­ges és pil­la­na­tok alatt el­ké­szül!

RECEPTÉRT KATTINTS A LINKRE!

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!