Menczer Tamás: Az emberek azt várják a vezetőiktől, hogy védjék meg őket!

POLITIK
Létrehozva: 2017.02.22.

Itt a legújabb diétás álomsüti: 2 perc alatt kész ez a fahéjas csoda

Cukor nélküli csoda! Egyszerûen képtelenség ellenállni ennek a finomságnak! Alacsony szénhidráttartalmú hozzávalói garantálják, hogy bármikor büntetlenül eheted, nem rakódnak rád pluszkilók!

Szerző Molnár Hédi

Ez a nagyon finom édesség pillanatok alatt elkészül. A benne lévő hozzávalók garantáltan nem hizlalnak, így bátran eheted, amikor csak megkívánod. A fahéjas töltelék és a máz igazán különleges élménnyé teszi a fogyasztását. Mivel nem emeli meg a vércukorszintedet, így később nem törnek rád tőle falásrohamok.

Hidd el nem fogsz tudni ellenállni neki!

Fahéjas bögresüti

Hozzávalók:

a tésztához:

  • 4 evőkanál Norbi liszt
  • 10 csepp Lovely Sweet
  • 1/4 teáskanál sütőpor
  • 1 késhegynyi fahéj
  • csipetnyi őrölt szerecsendió
  • 3 evőkanál tej vagy kókusztej
  • 1/2 evőkanál olíva olaj vagy kókuszolaj
  • fahéjas öntet:

  • 8 csepp Lowely Sweet
  • 1 késhegynyi fahéj
  • 1/2 evőkanál vaj
  • cukormáz (2 adag):

  • 1/2 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál natúr krémsajt
  • 10 csepp Lowely Sweet
  • 1. Keverd össze a tésztához való hozzávalókat  csomómentesre, ha kell, használj kézi habverőt hozzá.

    2. Egy másik, kisebb edényben készítsd el a fahéjas öntetet. Olvaszd fel hozzá a vajat, majd add hozzá a fahéjat és az édesítőt. Töltsd át egy kis kancsóba, hogy könnyebben tudd rácsorgatni a tésztára.

    3. Egy mikróbiztos csésze aljára tegyél 3 evőkanál tésztát, majd csorgasd rá a fahéjas öntet felét, csiga vonalban. Gyorsan kell dolgoznod, mert hamar megdermed a vaj. Majd kanalazd rá a maradék tésztát és újabb fahéjas öntet következik.

    4. Tedd a mikróba 1 percre a bögrét. A fahéjas rész ragacsos marad, az akkor lesz megfelelő állagú, majd amikor kicsit kihűlt a tészta.

    5. Közben készítsd el a mázat egy másik edényben. Az összes hozzávalót tedd 10 másodpercre a mikróba, takard le egy papírtörlővel az edényt. Keverd egységes masszává az egészet. Tedd egy nejlon zacskóba, vágd le a sarkát és nyomd a máz felét a kész süteményedre.

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek