RETRO RÁDIÓ

Megújult a bodzapalacsinta, sokkal egészségesebb lett!

Keleti Anita
Szerző
Keleti Anita
Létrehozva2016. 05. 27. 19:40

A tavasz legfinomabb virága a bodza, igazi ínyencség palacsintába sütve. Próbáld ki ezt a finomságot cukor és fehér liszt nélkül, így nem kell aggódnod a túlsúly miatt!

Ha szeretnéd a szénhidrát csökkentett palacsintát még ízletesebbé, gusztusosabbá tenni, most figyelj! Ezzel az elképesztően egyszerű, új "trükkel" nemcsak feldobod ezt a desszertet, de egészségesebbé is varázsolod! A bodza virága rendkívül kedvezően hat a szervezetünkre, sőt a túlsúllyal küzdőknek is érdemes fogyasztania vízhajtó hatása miatt. Garantáltan a diétázók nagy kedvence lesz! Mindenképpen próbáld ki!

Bodzapalacsinta

Hozzávalók:

- 30 dkg Update1 Norbi liszt

- 3 db tojás

- 2 dl szódavíz

- 4 dl tej

- 1 dl olaj

- Update1 Zéró (ízlés szerint)

- reszelt citromhéj

- Kb. 15-20 bodzavirág tányér (mártogatni)

Így készítsd:

- A palacsintatészta hozzávalóit keverd csomómentesre. Kicsit pihentesd.

- A bodzavirág tányérokat ne mosd meg, mert akkor a benne lévő értékes, vitaminban gazdag virágpor lejön róla, csak rázogasd meg, hogy a bogarak leperegjenek.

- Mártsd a bodzavirágot a palacsintatésztába és úgy süsd ki forró olajban.

Ugye milyen guszta? Jó étvágyat!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.