tóth gabi
A tavasz legfinomabb virága a bodza, igazi ínyencség palacsintába sütve. Próbáld ki ezt a finomságot cukor és fehér liszt nélkül, így nem kell aggódnod a túlsúly miatt!
Ha szeretnéd a szénhidrát csökkentett palacsintát még ízletesebbé, gusztusosabbá tenni, most figyelj! Ezzel az elképesztően egyszerű, új "trükkel" nemcsak feldobod ezt a desszertet, de egészségesebbé is varázsolod! A bodza virága rendkívül kedvezően hat a szervezetünkre, sőt a túlsúllyal küzdőknek is érdemes fogyasztania vízhajtó hatása miatt. Garantáltan a diétázók nagy kedvence lesz! Mindenképpen próbáld ki!
- 30 dkg Update1 Norbi liszt
- 3 db tojás
- 2 dl szódavíz
- 4 dl tej
- 1 dl olaj
- Update1 Zéró (ízlés szerint)
- reszelt citromhéj
- Kb. 15-20 bodzavirág tányér (mártogatni)
- A palacsintatészta hozzávalóit keverd csomómentesre. Kicsit pihentesd.
- A bodzavirág tányérokat ne mosd meg, mert akkor a benne lévő értékes, vitaminban gazdag virágpor lejön róla, csak rázogasd meg, hogy a bogarak leperegjenek.
- Mártsd a bodzavirágot a palacsintatésztába és úgy süsd ki forró olajban.
Ugye milyen guszta? Jó étvágyat!