Létrehozva: 2016.05.27.

Megújult a bodzapalacsinta, sokkal egészségesebb lett!

A tavasz legfinomabb virága a bodza, igazi ínyencség palacsintába sütve. Próbáld ki ezt a finomságot cukor és fehér liszt nélkül, így nem kell aggódnod a túlsúly miatt!

Szerző Keleti Anita

Ha szeretnéd a szénhidrát csökkentett palacsintát még ízletesebbé, gusztusosabbá tenni, most figyelj! Ezzel az elképesztően egyszerű, új "trükkel" nemcsak feldobod ezt a desszertet, de egészségesebbé is varázsolod! A bodza virága rendkívül kedvezően hat a szervezetünkre, sőt a túlsúllyal küzdőknek is érdemes fogyasztania vízhajtó hatása miatt. Garantáltan a diétázók nagy kedvence lesz! Mindenképpen próbáld ki!

Bodzapalacsinta

Hozzávalók:

- 30 dkg Update1 Norbi liszt

- 3 db tojás

- 2 dl szódavíz

- 4 dl tej

- 1 dl olaj

- Update1 Zéró (ízlés szerint)

- reszelt citromhéj

- Kb. 15-20 bodzavirág tányér (mártogatni)

Így készítsd:

- A palacsintatészta hozzávalóit keverd csomómentesre. Kicsit pihentesd.

- A bodzavirág tányérokat ne mosd meg, mert akkor a benne lévő értékes, vitaminban gazdag virágpor lejön róla, csak rázogasd meg, hogy a bogarak leperegjenek.

- Mártsd a bodzavirágot a palacsintatésztába és úgy süsd ki forró olajban.

Ugye milyen guszta? Jó étvágyat!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek