EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.01. 09:00

Érkezik a Mérleg újhold: ez a 3 csillagjegy útkereszteződéshez ér az életben

A Mérleg újhold mindig az egyensúlyt hozza el, de előtte komoly döntés elé állíthat az élet. Ezt a 3 csillagjegyet az univerzum támogatja az útkereszteződésben. Te is közéjük tartozol?

Október 2-án, 20:50-kor érkezik az újhold a Mérleg jegyébe. Jó alkalom nyílik a vágyaid és a szándékaid tisztázására. Engedd el, ami már nem szolgál téged. Nyisd meg szíved az átalakulásnak. Az univerzum támogat a céljaid elérésében. 3 csillagjegy útkereszteződésbe kerül az életében. Ideje a döntésnek, merre tovább? Te is közéjük tartozol?

Attractive,Thoughtful,Young,Woman,Standing,At,Light,Crossroads,With,Questions.
Illusztráció / Fotó: Who is Danny

Rák

Nagyon fontos, hogy megtaláld a kiutat az életedben. Úgy érezheted, hogy nem jut elég idő a családodra, és a hivatásodra sem. Nem csoda, ha nem érzed jól magad. A Mérlegbe érkező újhold segít téged a döntésben, ha elakadtál az útkereszteződésben. Az égiek támogatnak a változásban, csak fontos, hogy tudd, hogyan szeretnéd élni tovább az életedet. Tudd, mi a prioritás. Talán úgy egyszerűbb lesz a változás.

Mérleg

Több bolygó is a Mérlegben jár, és most a Hold is együtt áll a Nappal. Ráadásul a Merkúr is a támogatód. Fontos, hogy harmóniában és egyensúlyban legyél. Így egyszerűbb lesz meghozni egy döntést. Amint ez az elhatározás szíved mélyéről megérkezik, pénz és már forrás is a rendelkezésedre áll. Bármelyik életterületeden is kerülsz ebben a helyzetbe, csak bátorság, és minden zökkenőmentesen történik meg. Bár a döntések terén képes vagy hadilábon állni, most mégis egyszerű lesz számodra a választás. Párkapcsolat, munka, hivatás, vagy egészség területe a kérdéses? Mindegyikre választ kapsz az élettől. Mélyen a szívedre figyelj!

Bak

Új emberekkel kapcsolódsz, olyanokkal, akik tejesen másképpen működnek, mint te. Sokat tanulhatsz tőlük. Más nézőpontokat ismerhetsz meg általuk. Nagy segítséget nyújtanak abban, hogy ha választás elé állít az élet, tudd, hogy más lehetőséged is van, mint a megszokott kerékvágás. Kapcsolataid és párkapcsolatod nagy változáson megy keresztül. Kedvező folyamatok elé nézel, egészen biztos, hogy jó döntést hozol majd ezen a téren.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek