EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.10.27. 10:30

Heti horoszkóp: ezt a három csillagjegyet hihetetlen szerencsével jutalmazza meg a sors

Szerencsét tartogat a közelgő hét. Ez a három csillagjegy fog a legjobban örülni az október 28-november 3 közötti időszaknak.

Három csillagjegy a szerencse kegyeltje lesz, legalábbis a heti horoszkópjuk erre utal: ők lesznek azok, akik olyan sorsszerű dolgokat tapasztalnak meg, hogy úgy érzik, ilyen egyszerűen nem is lehetséges, túl jó, hogy igaz legyen. A feladatuk csupán annyi, hogy elfogadják azt, amit az univerzum nyújt nekik. Hogy kik is örülhetnek igazán? Eláruljuk!

siker, csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
Melyik három csillagjegy örülhet a legjobban a jövő hétnek? Most kiderül!  Fotó: Pexels

3 csillagjegy, akit szerencsével jutalmaz az univerzum az október 28-november 3. közötti héten

Halak

Készülj fel egy igazán izgalmas hétre, amely közelebb visz az álmaid eléréséhez! A november 1-jei Skorpió újhold és utána a Nyilasba lépő Merkúr mind azt sugallja, hogy hamarosan nagy változásokat tapasztalhatsz meg a karriered terén. Gyakorlatilag egy új kezdet vár rád – ez ugyanakkor várhatóan sok változással, akár költözéssel is jár majd. Ne félj ezektől a változásoktól, bármilyen nagynak is tűnjenek! Az univerzum téged támogat! Most minden valóra válhat, amit csak szeretnél.

Vízöntő

Mind szakmai, mind szerelmi téren igencsak aktív időszak vár rád. Neked csak annyi a feladatod, hogy felkészülj mindarra, amit az univerzum adhat neked, és hidd el, hogy ezeket mind meg is érdemled! A november elsejei újhold a pénzügyeidre lesz jó hatással, míg a harmadikán Oroszlánba lépő Mars a szerelmi életedet tüzeli fel. Csodás új időszak veszi kezdetét, mely vagy a meglévő kapcsolatok elmélyülésében, vagy új kapcsolatok születésben teljesedik ki. A legfontosabb ebben a szerencsével teli időszakban, hogy továbbra is fókuszálj a saját jólétedre, testi-lelki egészségedre! Karrier terén pedig légy kezdeményező: fogalmazd meg a céljaidat, vagy jelentkezz arra az állásra, amit mindig is meg szerettél volna kaparintani!

Kos

Kedves Kos, jelenleg még nem úgy néz ki, hogy nagy dolgok közelítenek feléd, ugyanakkor fontos, hogy ne légy szkeptikus, és hidd el: igenis rád fog mosolyogni az univerzum, méghozzá nagyon hamar! Az utóbbi időben minden erőddel arra fókuszáltál, hogy új fejezetet nyiss az életedben, kiváltképp a kapcsolatok, a család és az otthon terén. Ahelyett azonban, hogy a múlt elvarratlan szálaival foglalkoznál, most a jövő felé kell tekintened. A november első napján érkező újhold olyan változásokat indít el benned, amik egész más emberré tesznek. Ráadásul most nem kifelé, a külvilág felé koncentrálsz, hanem befelé, amit az Oroszlánba lépő Mars is segít. Ez hihetetlen pozitív energiákat szabadít fel, melyek egyetlen célja, hogy téged segítsenek, támogassanak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek