EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.10.26. 10:30

3 csillagjegy, akire kozmikus kihívások várnak a szívügyek terén

Olyan, mintha egy párkapcsolati hullámvasúton ülnél? Nem véletlen! Talán te is a következő három csillagjegy egyike vagy!

Van, amikor szinte minden úgy alakul, ahogy szeretnénk, míg máskor mintha az univerzum is ki akarna babrálni velünk. Nos, három csillagjegy szerelmi életét mintha egyfolytában bolygatják fel az égiek. Ők azok, akik úgy érezhetik: a párkapcsolatuk nem épp úgy működik, ahogy szeretnék. De miért? Igen, a szerelem útja mindig rögös, egyeseknek azonban másoknál is nagyobb kihívásokkal kell szembenézniük – legalábbis ami a szívügyeket illeti.

szerelem, párkapcsolat, lelki társ
Erre a három csillagjegyre várnak kozmikus szerelmi kihívások, ha nem változik meg  Fotó: Ripost

Csillagjegyek, akikre kozmikus kihívások várnak

Rák

Az érzékeny, mély érzésű Rákok szinte mindent magukra vesznek. Épp ezért ha valami nem a terveik szerint alakul, mondjuk egy barát lemond egy találkát, mélyen megbántva érzik magukat. Ez a sok apró tüske pedig egyre csak gyűlik és gyűlik, halmozódik, ők pedig képtelenek kiadni magukból, inkább elrejtik a páncéljuk mögé – ez pedig nehéz pillanatokat eredményezhet egy kapcsolat terén. Kedves Rák, itt az ideje megtanulnod megosztani a fájdalmadat, hogy ne csak neked nyíljanak meg mások, és ne csak te légy a váll, amin más kisírhatja magát, hanem most az egyszer te légy a gyengébb fél!

Skorpió

A szenvedélyes Skorpió mély, intenzív érzésekkel teli, ami igazán izgalmassá teszi a szerelmi életét. Sajnos azonban ez néha visszaüt. Képzelj el egy gyönyörű, ám veszélyes lángcsóvát: épp ilyen a szerelmes Skorpió! Ha a dolgok nem jól alakulnak, megjelenik benne a féltékenység, és elkezd nem bízni a másikban. Ez stresszt hoz a kapcsolatába! A Skorpiók feladata most az, hogy megtanulják: megnyílni nem jelent egyet azzal, hogy kiszolgáltatottá válni, a bizalom pedig csak erősebbé tesz egy kapcsolatot.

Vízöntő

A szabadlelkű Vízöntő élvezi a változást, az izgalmakat, az örvénylést – ez azonban szerelmi téren kihívásokhoz vezethet. E jegy szülöttei ugyanis sajnos nehezen kötelezik el magukat: szeretik a szerelmet, ám a párkapcsolattal járó kötöttségeket már nehezen viselik el, az ugyanis mélységesen megrémíti őket. A Vízöntők feladata, hogy tanulják meg megosztani ezen félelmüket a partnerükkel, mert csak így lelhetnek olyan párra, aki érti és szereti az ő szabadságvágyukat és aki által így boldogok és teljesek lehetnek.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek