A Tisza Párt vezetőjét cigarettacsempészet miatt letartóztatták

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.10.

Októberi angyalhoroszkóp: ez a 3 csillagjegy fontos üzenetet kap az őrangyalától

Minden lelket kísér egy őrangyal a Földön. Októberben 3 csillagjegynek fontos üzenetet ad át a segítője,

Őrangyalod minden lépésed figyeli, és segít, ha hívod és befogadod. Októberben is így van ez. 3 csillagjegynek viszont erős és konkrét üzenetet hoz. Te is közéjük tartozol?

Shimmering,Angel,Wings,Header,-,Pair,Of,Beautiful,Feathered,Wings
Fotó: Nikki Zalewski

Ikrek

Őrangyalod azt üzeni erre a hónapra, hogy ne feledkezz meg a hit gyógyító erejéről. A dolgok a legnagyobb rendben vannak. Ott vagy, ahol éppen a helyed van. Akkor is, ha elégedetlen vagy. Amennyiben másról álmodozol, a változásnak is megvan az ideje. Találd meg a jelenben a boldogságot, lásd meg az élet értékeit. A hit ereje pedig mindenre képes, meglepő módon érkezhet meg a csoda számodra. Minden pozitív gondolat és érzés a jelenben a jövőbeli teremtések része. Felejtsd el a félelmeid, és koncentrálj arra, amit szeretnél. Megérdemled, hogy megkapd!

Mérleg

Őrangyalod arra biztat, hogy októberben figyelj a szíved mélyéről érkező üzenetekre, azok segítenek a jelenlegi helyzetedet megoldani. Túlságosan sokat gondolkodtál az elmúlt időszakban. Nem volt egyensúlyban az ésszerűség és a megérzéseid. Vedd kezedbe a dolgaidat, és állj ki magadért, kommunikálj tisztán, mondd ki, amit gondolsz! Az őrangyalod végig fogja a kezed, és kísér az úton, hogy minden a lehető legjobb módon történjen meg. Lazulj egy kicsit. Ne agyalj!

Halak

Az életed egyik területén valaki igyekszik befolyásolni téged. Őrangyalod biztosít téged abban, hogy segítséget nyúlt a tisztánlátásban, és segít a sérült kapcsolataid helyreállításában. Képességedben nem kételkedik, tudja, hogy csak az éleslátás az, ami szükséges most a kedvező változásodhoz. Légy őszinte és bátor, sikerülni fog megoldani a múltból származó félreértéseket. Ami pedig a te dolgod, abba másnak nincs beleszólása, felesleges is ezen munkálkodnia. Te pedig ne légy vevő az olyan véleményekre, melyek befolyásolni próbálnak téged.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek