Magyar Péter fontos embere a csoportos rablásért elítélt testőr

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.17. 17:00

Három csillagjegy, aki novemberben átadja magát a szerelemnek

Érzelmileg nagyon jól indul a november, kérdés, kinek hozza meg a legnagyobb szerencsét ez az időszak.

A Vénusz egy kis szerencsét és érzelmi viharokat hoz egyes csillagjegyeknek néhány hét múlva. Vajon melléd is odaszegődik novemberben? Most megtudhatod.

Horoscope,Compatibility.,Loving,Couple,Outdoors,And,Zodiac,Wheel
Fotó: New Africa Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem 

Kos

Mostanában úgy érzed, hogy nem voltál olyan kedves, mint általában, és ez egy kicsit zavar. A november majd lehetőséget ad arra, hogy újra önmagad lehess. Bárkivel előfordul, hogy egy kicsit leereszt, ezért ne érezd rosszul magad. Az élet mindannyiunknak sok stresszt okoz, és a te esetedben az elmúlt hetek keményen alakultak. Bár nem voltál elhanyagoló vagy valami túlságosan szörnyű, mégis úgy érzed, hogy nem voltál elég szeretetteljes senkivel, de mostantól ennek véget vetsz. Bár stresszes időszakon mész keresztül, de szerelmes leszel, még készen állsz arra, hogy magasabb szintekre emeld a kapcsolatotokat. A Hold és a Vénusz szextil tranzitja alatt meghatódsz a szeretettől, és hirtelen minden stressz elolvad, és igazi, szeretetteljes érzelmek gyűrűjében találod magad. Pont erre volt szükséged... egy kis szünet a feszültségből, és egy olyan személy, aki bearanyozza a szürkre hétköznapokat.

Nyilas

Egy régi-új szerelem miatt fájhat a fejed. Egy olyan emberrel veszed fel újra a kapcsolatot, akivel korábban már kialakult köztetek, valami de aztán az életetek másképp alakult. A helyzet az, hogy mostanra mindketten érettebbek vagytok, és pontosan ez lehet az oka annak, hogy most már működhet az, ami korábban nem ment. Rengeteget nevettek együtt, de közben a komoly dolgokról is egyszerűen tudtok beszélgetni. A szerelmi életed mindig is jó volt, és tudod, hogy minden a kommunikációról szól. Nincs okod arra, hogy bármit is a szőnyeg alá söpörj, és ebben a hónapban majd meglátod, hogy ehhez csak "jelen kell lenni". Amikor megmutatod a párodnak, hogy tényleg ott vagy neki, még ha stresszes is vagy, akkor helyet csinál neked, és úgy fogad el, ahogy vagy. 

Halak

Váratlanul fog beköszönteni hozzád a szerelem, és habár mostanában ért néhány csalódás, mégis azt fogod érezni, hogy az új partnereddel minden olyan könnyű és egyszerű. Nos, pontosan ez lehet a jele annak, hogy vele hosszútávra lehet tervezni. Segíteni fog abban, hogy jobban megismerd magad és a körülötted lévő világot, jól kiegészítitek egymást. A barátaid által ismersz meg valakit, aki azonnal le fog venni a lábadról az őszinteségével és a humorával. Úgy érzed majd, hogy végre tényleg egy érett kapcsolatba kerültél, ahol bátran lehet beszélni az érzésekről mindkét félnek. A kapcsolatotok gyorsan fog haladni, de az biztos, hogy ez most valami igazán különlegeset fog adni neked. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek