EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.18.

Ez a 3 csillagjegy lesz a napéjegyenlőség legnagyobb nyertese

Idén szeptember 22. vasárnapra esik az őszi napéjegyenlőség. Nagyon jó energiákat hoz ez a nap, vidám hangulattal telhet el. 3 csillagjegy igazi nyertese lesz ennek a napnak.

Szeptember 22-én 14:43 perckor lesz az őszi napéjegyenlőség, ami a duális világ egyensúlyának szimbóluma is. Ezen a napon nagyon jó energiák lesznek: pénzt, áldást, szerencsét ígérnek az égiek. Az univerzum megmutatja erejét és bőséget, jókedvet, szerelmet hoz, mielőtt befelé fordulnánk.  3 csillagjegy lesz ennek a napnak a legnagyobb nyertese. Te közéjük tartozol?

Mountainous,Autumn,Landscape,With,Sun,And,Moon,At,Twilight.,Meadow
Fotó: Mike Pellinni / shutterstock.hu

Mérleg

A Nap is hamarosan belép a jegyedbe, és a napéjegyenlőség is támogat most téged. Jó energiákban töltöd ezt a napot. Nagyon jó hangulatod lehet, és most rajtad múlik, hogy továbbra is maradsz-e ezen a frekvencián. Bátorítanak az égiek, hiszen minden lehetőséged meglesz arra, hogy a boldogság felé vezesd saját magad. Nem kell megvárni a külső tényezőket, csak engedd bele magad egy vidám és ígéretes napba. Hallgass a szívedre és menj arra, amit diktál. Ha egy jó állás van kilátásban, akkor érezni fogod tisztán, hogy mit tegyél. Egyszerűen nem tudsz elrontani semmit. Maximum egy kis kitérővel éred el a célodat. De az egészen biztos, hogy magad is észreveszed a sok pozitív visszajelzést, és a kellemes emberi kapcsolódásokat. A nyitottság és az egészséges gondolkodás nagy előnyt jelent ezen a napon. Használd ki ezt a pozitív áramlatot. 

Nyilas

Szuper energiájú frekvenciákra vagy képes ráhangolódni. Adj magadnak időt ezen a napon, és figyeld meg, mi történik körülötted. Megérzéseid vezetik a gondolataidat, s így hihetetlen ötletek bukkanhatnak fel. Ezek az ötletek most előre visznek és lelkesedéssel töltenek meg. Kapcsolódj ki, ha teheted, egy esti vacsora a barátnőkkel nagyon jó ötlet. Sziporkázni fogsz, és magaddal emelhetsz másokat, hiszen a szenvedély energiái kreatívvá tehetnek. Egy kis együtt töltött idő, és máris tovább tervezhetsz. Lehet egy új kaland van kilátásban? Vagy egy téli síelés terve születik meg? Esetleg egy új üzleti lehetőség... Bárhogy lesz, te csak nyerhetsz vele.

Vízöntő

Számodra megmutatkozik a bőség, rengeteg jó dolgot kapsz ajándékba. Legyen az egy mosoly, finom sütemény vagy egy másik ember pozitív válasza a kérdésedre. Mind felemel. Ráadásul pénz is áll a házhoz, és szeretetben is bővelkedhetsz. Nincs is más dolgod, csak figyelni ezeket a jeleket, s ráhangolódni arra, hogy ezúttal nagyon jó napod lesz. Engedd el a negatív gondolataidat, mert azok a dualitásban a másik oldalon állnak! Tereld a fókuszt a befogadás és a hála érzése felé. Az apró csodáktól indulva egyre nagyobbakat vehetsz észre. Kivételesen jól érezheted magad, igazi nyertese lehetsz ennek a napnak.

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek