EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.26.

Változást hoz az ősz: ennek a 3 csillagjegynek az életében új fejezet kezdődik

Az ősz hihetetlen jó változásokat hoz 3 csillagjegynek. Karrier, munka, kapcsolatok kerülnek a középpontba. Új fejezet kezdete ez az évszak. Te is a szerencsések közé tartozol?

Az ősz új lehetőségeket, változásokat és egy új kezdetet hoz el 3 csillagjegynek. Ez a fejezet már másról fog szólni, mint a korábbi életszakaszban, álmok válnak valóra, kapcsolatok tisztázódnak, vagy éppen elengedésre kerülnek. A karrier terültén is változások jönnek. Te is a szerencsések közé tartozol?

Zodiac,Wheel,And,Photo,Of,Woman,In,Mountains,Under,Starry
Fotó: New Africa

Oroszlán

Az idei ősz egy vidám és laza évszak számodra. A változás most úgy jelenik meg az életedben, hogy nem kell különösebb áldozatokat hoznod érte. Mondhatni, megérett a gyümölcs. Kikapcsolódhatsz, élményekkel töltődhetsz fel, a szerelem terén is minden rendben van. Karriered pedig egyik napról a másikra megoldódik. Ősz végére minden összeáll, neked csak át kell lépned egy ajtón és besétálni oda, ahol végre képességeidnek megfelelően új helyen, számodra megfelelő munkát találsz. Korábban rengeteget segítettél másoknak, most az égiek téged segítenek át egy békés változáson. Anyagi helyzeted is jól alakul.

Skorpió

Mély belső átalakuláson mész keresztül ősszel. Érzelmeid intenzívek, és ez erőssé is tesz téged. Rálátsz sebeidre, és lehetőséged lesz a gyógyulásra. Kapcsolataid segítségedre lesznek, bátran támaszkodj rájuk, míg ez az átalakulás tart. Pihenj, amikor teheted, készülj fel arra az időszakra, amikor a Nap a Skorpióba lép, mert akkor végre új fejezet kezdődik az életedben. Hatással lesz a munkádra és a kapcsolataidra is. Megtudhatod, kik azok, akik kitartanak melletted akkor is, ha teljesen felvállalod önmagad. 

Vízöntő

Nagyon jó időszak számodra az ősz. Az égiek támogatnak a tanulásban, utazásban és a vágyaid megfogalmazásában. Rengeteg információ kerül a birtokodba, élj velük és lépj egy nagyot végre! Egy új élet kezdete vár rád, teremtsd meg, és vedd észre a segítségeket. Álmaid válhatnak valóra. Őszintén kommunikálj, most bármit képes leszel elfogadtatni másokkal, hiszen szívedből beszélsz végre. Nem is hiszed mennyien támogatnak, sőt várják a változásodat. Lépéseddel együtt végre mások is csatlakozhatnak az elképzeléseidhez. Ősszel rengeteg dolog a helyére kerül benned és körülötted. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek