EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.22. 10:30

3 csillagjegy, akik mindig jó helyre teszik a pénzt, tőlük kérj tanácsot

Kihez fordulnál szívesen tanácsért, ha a pénzedről van szó? 3 csillagjegy biztosan ügyes ezen a téren. Mások a módszereik, de mindhárman jó helyre fektetik be a pénzüket. Ők a segítségedre lehetnek.

Van, aki nem tud bánni a pénzzel, kifolynak a kezéből a tízezrek, a milliók. Néhány csillagjegy viszont kimondottan takarékos, ők azok, akik ügyesen forgatják a pénzt. Tőlük biztosan érdemes tanácsot kérni, ha jó helyre szeretnéd tenni a megtakarításod! Most eláruljuk, hogy melyik az a 3 csillagjegy, akihez érdemes fordulni.

Cropped,View,Of,Astrologer,Drawing,Natal,Chart,Beside,Dollar,Banknotes
Fotó: LightField Studios / Shutterstock

Bika

Ha nem tudod, hová tedd a megtakarításaidat, a Bika egészen biztos, hogy jó segítség lesz számodra. Föld jegyű, és nagyon fontos számára a kiszámíthatóság, a biztonság és a stabilitás. Ez teszi őt igazán élelmessé a pénzügyek kapcsán is. Fél a veszteségtől, így nagyon utánanéz hová is teszi a megtakarítását, óvatosan bánik a lehetőségekkel. Sokszor választ inkább nagyon kis kockázatú befektetést. Szinte egész életében stabil az anyagi helyzete.

Szűz

Elég aprólékos és elemző. Szintén Föld elemhez tartozik. Igen precízen írja a bevételeit, költségeit. Tudatosan kezeli a pénzt, és minden részletre odafigyel. Eszes, és folyton kalkulál, hová érdemesebb tenni a kisebb, nagyobb összegeket, miből lesz a legnagyobb haszon. Tőle is érdemes tanácsot kérni, nem tippelget, hanem számol a kockázattal is. Nem igazán ismeri a pénzügyi problémákat, mindig van megtakarítása.

Vízöntő

Levegő jegy, és kicsit más a viszonya a pénzhez, mit a Föld jegyűeknek. Elég különc a pénz kezelésének terén. Nem a járt utakon halad, de nagyon jók a megérzései, és roppant innovatív. Merész, kockázatvállaló. Jó megérzései mellett, azért mögénéz minden információnak, ismeri a piaci trendeket, és a technológia változássival is tisztában van. Tudja, mibe érdemes pénzt tenni, és persze nagyon jól kommunikál, így nem rest megkérdezni másképpen gondolkodó jó befektetőket sem. Ha a személyiséged hozzá esik közelebb, akkor bátran állj vele szóba, és kérd ki tanácsát. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek