EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.04.

Mindörökké szerelem: ezek a csillagjegyek képtelenek elfelejteni a régi kedvesüket

Vannak, akik nehezen fogadják el, ha lezárul egy kapcsolat, és még évekkel később is a régi kedvesükről álmodoznak. Te is a menthetetlen csillagjegyek közé tartozol?

Időről-időre eszedbe jut a régi párod, és még álmokat is képes vagy vele szőni? Képtelen vagy elfelejteni az exed és elengedni azt, akit valamikor szívből és mélyen szerettél? Ez a 3 csillagjegy szinte menthetetlen! Te is közéjük tartozol?

Astrology,,Twelve,Zodiac,Signs,And,Beautiful,Woman
Fotó: Billion Photos

Rák

A szerelem útvesztőjében ragadtál. Azt érzed, bármit is teszel, folyton a régi párodon jár az eszed. Nézegeted az interneten a képét, pedig már az is lehet, hogy mással él és gyermekei is vannak. Nem számít. A lelked mélyén azon ábrándozol, hogy még a jövőben bármi lehetséges. Nosztalgiára is hajlamos vagy. Képes vagy megszépíteni a múltat és benne is ragadni. Pedig ideje lenne elengedni az egészet.

Skorpió

Számodra nagyon vékony a határmezsgye a szerelem és a gyűlölet között. És bár lehet, hogy a régi párod elárult, megcsalt, te még most is képes vagy miatta a két végletes érzés, a szerelem és a gyűlölet között száguldozni, nap, mint nap. Azon jár az eszed, hogyan szerezhetnéd vissza, pedig jobban járnál, ha szembe néznél a valósággal. Vedd észre, hogy hiába várod tovább a hívását. Nehezen lépsz tovább, de itt az ideje, hogy összeszedd magad! Zárd le a múltat, hogy a jelenben boldog lehess!

Halak

Ne gyötörd magad tovább a régi szerelmeddel! Folyton azon munkálkodsz, hogyan térhetnél hozzá vissza. Felesleges energiapazarlás. Az exed valószínűleg már teljesen túllépett rajtad, minden érzelmi szálat, ami még hozzád kötötte, elvágott. Ideje az álomból felébredni, ha nem is könnyű. Ne azon gondolkodj, hogy ő vajon boldog-e nélküled. Ha nehezedre is esik elengedni, akkor is jobb új utakat keresni magadnak. Jobb a jelenben vidáman élni, és esélyt adni végre egy új kapcsolat lehetőségének. Ehhez viszont a múltat végleg le kell zárnod.

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek