Történelmi árvíz fenyegeti hazánkat, így zajlik a védekezés

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.06.

3 csillagjegy, akiknek élete legboldogabb időszaka lesz az idei szeptember

Öröm, vidámság és változások. Csoda újdonságok szeptemberben: ez a 3 csillagjegy most nagyon szerencsés lesz. Boldogságban úszhatnak, ha új vizekre eveznek. Te is közéjük tartozol?

Szeptember beköszöntével végre fellélegezhetsz, az égiek abban segítenek, hogy önmagad legjobb verziója lehess. A Szűz szezon kezdetét vette és a hónap egy újholddal kezdődik, valamint a Plútó visszalép a Bakba, A Merkúr egyenesen indul az Oroszlánba, Szaturnusz és Uránusz is retrográd, rengeteg energia hat rád. Forradalmi energiák lendítenek rajtad azért, hogy áramlásba kerülhess, tudd honnan jöttél és hová tartasz. A változás elkerülhetetlen, engedd meg magadnak, hogy nehézségek nélkül haladj az úton, és végre megtapasztald a boldog életet. Ne hozz vissza folyton régi sémákat, legyen egy kis könnyedség, játék a mindennapokban. Ennek a 3 csillagjegynek különösen jó időszak ez, élete egyik legjobb hónapja. Te is a szerencsések közé tartozol?

Printed,Natal,Chart;,Blueberries,Of,Virginia,Creeper,In,The,Background
Illusztráció / Fotó: Bada1

Oroszlán

Végre új útra szeretnél lépni. Egy ideje csak hezitáltál, de ennek most vége. A pénz és a karrier kerül a fontossági sorrend elejére az életedben. Most megalapozhatod a jövőt, és szeptemberben dúskálsz az ötletekben és a tettekben. Néhány olyan lehetőséged is lesz, ami azonnali pénzhez juttat, de inkább az alapokat biztosítod be ebben a hónapban. Összpontosíts a bőség energiájának be-és kiáramlására. Olyan karriert válassz, amit szívesen csinálsz és tele leszel szenvedéllyel, már akkor, amikor rágondolsz. Itt a tervezés ideje, és az apró tetteké. A legjobb, ami történik veled, hogy tele leszel boldog pillanatokkal, örömteli álmokkal és az megvalósításukkal. Szuper hónapod lesz, gondoskodik rólad a Merkúr az Oroszlánban. 

Szűz

Ez a te hónapod! Végre képes vagy ismét rendezni a magad dolgait, kapcsolatba kerülsz önmagaddal. Az újhold energiáival változol, és új kezdetek elé nézhetsz. A Mars a Rákban segítségedre lesz és új kapcsolatokat teremthetsz. Végre megmutatkozol a világban, előbújhatsz. Értéked és színes világod mások számára is példaértékű. Ez a hónap az önismeretről és a fejlődésről is szól. A sok újdonság pedig hihetetlen erővel, szeretettel, és vidámsággal tölt majd el. Élvezd ki mindazt, amit ez az időszak hoz neked. A magánéletben és a munkádban is csak előre haladhatsz, de lesz időd magaddal is foglalkozni. Menj el táncolni, alkoss, ha neked úgy tetszik. Merj bele kezdeni új dolgokba. 

Vízöntő

Végre megkönnyebbülsz, a Plútó a Vízöntőből visszatér egy kis időre a Bakba. Bár ez a korábbi félelmeidet felhozhatja, de fel is oldhatja azokat. Ideje a múltat és a régi mintákat magad mögött hagyni, ez a kulcsa annak, hogy végre egészséges és boldog lehess. Nem kell egyedül megküzdj a régi árnyakkal, tele leszel érzelmekkel, és azt jó megosztani hozzád közel álló emberekkel. Sokat tanulhatsz és taníthatsz is. Kialakulóban van benned egy új világ. Igazi szabadságharcos vagy. Mire a Mérleg időszakba lépünk, játékos, bizakodó és boldog leszel. Szeptemberben senki és semmi nem áll az utadba, csak te magad, ha nem teszed le a korlátozó képzelgéseidet. De erre is képes vagy, így fantasztikus időszak vár rád. Csak haladj az utadon. Gondolkozz a szíveddel és érezz! Vedd elő a gyermeki énedet.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek