Létrehozva: 2024.08.05.
Módosítva: 2024.08.05.

Ezeket a csillagjegyeket kerüld el, imádják szórni a pénzt

Imádják a luxust, a szép és drága holmikat, és nem vetik meg a kényelmet sem. Egyszerűen hiába akarnak spórolni, minden pénz kifolyik a kezeik közül. Ez nemcsak nekik, de a velük együtt élőknek is gyakran okozhat problémákat...

Míg egyes csillagjegyek heti költségvetést vezetnek, listával járnak vásárolni és minden fillért félretesznek, addig vannak, akik gondolkodás nélkül szórják a pénzt, ha valami szépet vagy izgalmasat látnak. Nem akarnak ők pazarolni, de egyszerűen képtelenek ellenállni a kísértésnek, és számukra nem a pénznek, hanem az élményeknek van értéke: egy utazás, egy szép dekorációs tárgy a nappaliba, egy különleges kávé vagy egy finom ebéd mind-mind képesek őket elcsábítani, még akkor is, amikor le vannak égve. Ezzel persze nemcsak maguknak okoznak kellemetlenségeket, netán adósságot, de azoknak is, akikkel megosztják az életüket. Lássuk, melyek a legpazarlóbb csillagjegyek!

Beautiful,Young,Happy,Woman,And,Zodiac,Wheel
Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Bika

Ez a csillagjegy nem veti meg a luxust, és ezt szereti is hangoztatni. Imád sok pénzt keresni, de nem garasoskodik, kényelemre, fényűzésre bármikor szívesen költ. Szereti a finom ételeket, a minőségi lakberendezési cikkeket, használati tárgyakat, és nem éri be a középszerűvel. A gardróbja a legjobb ruhákkal van tele, és szereti a kényeztetést. Alaposan fel kell kötnie a gatyáját, aki spórolósként egy Bika mellett köt ki!

Oroszlán

Nagyvonalú, imádja a családját, barátait figyelmességgel és drága ajándékokkal elhalmozni. Számára nem jelent gondot több kört fizetni egy összejövetelkor, ha vendégséget szervez, mindenből a legjobbat veszi. Magának és másoknak is mindenből a legdrágábbat adja, és nem érdekli, hogy mennyi a kerete. Általában mindenre megteremti magának a pénzt, de aki szereti a pénzügyi kiszámíthatóságot, annak nehéz lehet a lazán, nagyvonalúan költekező Oroszlán mellett!

Nyilas

Imádja a kalandokat, az új élményeket, igazi felfedező, aki mindig az újdonságok irányába megy. Ha valamiért nagyon lelkesedik, nem érdeklik a költségek, tűzön-vízen át megvalósítja az újabb álmát. Inkább élményeket gyűjt, mint tárgyakat vagy magát a pénzt. Mindig van elég pénze arra, amire vágyik, de aki szereti átlátni a pénzügyeit, azt halálra idegesíti, ahogy a Nyilas a pénzt kezeli.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek