EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.02.

Érkezik az újhold az Oroszlán jegyébe: óriási változást hoz ennek a 3 csillagjegynek

Erőteljes, figyelemfelkeltő energiákat hordoz az Oroszlán újhold. Ezt a 3 csillagjegyet óriási változásra ösztönzi. Te is közéjük tartozol?

Most vasárnap, augusztus 4-én 13.15-kor áll együtt a Nap és a Hold az Oroszlán jegyében. Újholdkor mindig egy megújulás, változás érkezik a levegőbe. Új nézőpontok, más megvilágítás, új célok, és nagy átalakulás indul be. Ennek a 3 csillagjegynek óriási változást hoz ez az indító energia. Te is közéjük tartozol?

Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle.,Astrology,In,The,Sky,
Fotó: Billion Photos /  Shutterstock

Oroszlán

Izgalmas energiákat hoz neked az újhold. Olyan események kezdetét jelenti ez számodra, ami bizony hosszútávon kihat. Megalapozhatod a jövődet. Érdemes a szívből jövő terveidet átgondolni, hiszen eljött az ideje annak, hogy megvalósuljanak. Ehhez érdemes az első lépéseket megtenni, ezt támogatja az augusztusi újhold. Nagyon nagy hatása lesz ennek a szenvedélyes tettnek, elindulsz egy úton, ami a szabadságod és a kényelmed is szolgálja, annak ellenére, hogy innentől kezdve folyamatosan energiát kell beletenned. A karriered és sorsfeladatod elérkezett egy teljesen más szintre. Élvezd ki, és készülj fel a kihívásokra is, tudd, hogy megvan hozzájuk az erőd és az elszántságod, hogy megugord mindet!

Nyilas

Jól elvagy a saját kis világodba, de ez az újhold kibillent a megszokásokból. Ne feledd, egy kalandor nem marad benne sokáig a langyos vízben! Megy tovább, és keresi a felfedezni való újdonságokat, ehhez ad lendületet ez a csillagállás. Akár a munkád területén vagy a kapcsolatokban vagy elakadásban, ha nem mozdulsz ki magadból, az égiek meglöknek. Döntsd el, mit akarsz! Légy tudatos, és légy kész egy óriási változásra. Fogadd el, hogy ami nem működik már egy jó ideje, ott érdemes magadtól döntést hozni az átalakulásra. Ez egy remek kezdet is lehet egyben, amit majd később látsz át, mennyire rendben is van.

Vízöntő

Nehezebb heteken vagy túl, de tudatosan választottad az utat a gyógyulás és változás felé. Az újhold nagy segítségedre lesz, hiszen a tested, lelked és szellemed egyensúlyához egy kitartó és egyben ösztönző célra van szükséged. Ha látod a fényt magad előtt, könnyebben megy a változás. Képes vagy átállni egy másfajta ritmusra és teljesen új életmódra. Ebben is keresed a szabadságot, és önmagadat, ez visz előre, és így válhatsz igazi önmagaddá. Merj játszani az életben, és figyeld meg magad ebben az átalakulásban. Vállald fel önmagad és kommunikálj tisztán és érthetően. Jó úton jársz végre!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek