EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.29.

Csillaghullás és szerelem: 4 csillagjegynek augusztusban megkérik a kezet

Visszatértek a Perseidák, ez az év legszebb csillaghullása, augusztus második felében lesz a csúcsidőszak. Romantikus időszak kezdődik: ennek a 4 csillagjegynek megkérik a kezét!

Az augusztus eleji csillaghullás fordulatot hoz: 4 csillagjegynek megváltozik a szerelmi élete. Nem is akárhogyan! Eljött a nagy döntés időszaka, mert előfordulhat, hogy megkérik a hölgyek kezét. Mégis kik várhatnak egy ilyen fordulatra? Most megtudhatod. 

Wedding,Rings,In,The,Background,Of,The,Image,Zodiac
Fotó: Algernon77

Bika

Te tudatában vagy annak, hogy olyan társat szeretnél, aki téged lát, és nem azt, akinek mutatni szeretnéd magad. Ha egy ideje rátaláltál az igazira, hidd el, nem szabad kételkedned benne. A szíved tudja, hogy mit szeretnél, és hidd el, hogy van ilyen. Ha pedig egy csodás nyári estén a csillaghullás közben letérdel eléd a lovagod, ne hezitálj, ne keress kifogást, még véletlenül sem. Mert eljött az ideje, hogy boldog lehess!

Szűz

Augusztus elején a csillaghullás mellett még a Vénusz is belép a jegyedbe. A dolgok most rendben vannak az életedben. A szerelemben elégedett és megbecsült vagy, az érzéseid is helyén vannak a szívedben. Nincs is mire várni! Párod már készen van a nagy napra, te pedig egy ideje beadtad a derekad. Egy kellemes hangulatos estén megkéri a kezed, és te pedig nagyon boldog leszel. 

Mérleg

Nagyon jól érzed magad a pároddal? Igazán szenvedélyes napokat éltek meg... Ennek ellenére lehet, hogy még meg sem fordult a fejedben, hogy elköteleződj. Ezért érhet meglepetésként  augusztusban, amikor szerelmed felteszi a nagy kérdést. Bár nehezen szoktál döntéseket hozni, a szív szavának te sem tudsz most ellenállni. Boldogan készülhetsz utána életed egyik legszebb eseményére. Engedd meg magadnak a romantikát, vidáman és örömmel fogadd az élet ajándékát. Ez egy életre szóló szerelmi kapcsolat!

Bak

Bár elég zárkózott vagy a szerelemben, de már egy ideje valaki elnyerte a szíved. Szeretsz előre tervezni, de a szerelemben érhet meglepetés is. Lehet még korainak tartod a leánykérést, de augusztusban mégis elég nagy rá az esély. Párod már készen áll a döntésre, most neked kell majd válaszolni a kérdésre. Természetesen csak akkor mondd ki az "gen" szót, ha te is komolyan ezt érzed. Téged nem kell félteni, hiszen tudod, mit szeretnél. Ne lepődj meg, ha ez az esemény még nyáron megtörténik. Engedd bele magad ebbe a varázslatos időszakba! 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek