Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
EZO

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.07.12.

Megérkezett az Oroszlán Vénusz: sok pénzt hoz ezeknek a csillagjegyeknek

Eláruljuk, melyik négy csillagjegy várhat jólétet.

Újabb égi események következtek be, amire érdemes odafigyelni. Július 11-én ugyanis az Oroszlán jegyébe lépett a Vénusz. Kevesen tudják, de ezen uralkodóbolygó nem csak a szerelemért felelős, hanem a pénzért és a szerencséért is. 

Zodiac,Signs,In,Big,Horoscope,Circle,In,Bright,Background
Fotó: Billion Photos /  Shutterstock

Az Astronet hívta fel a figyelmet, hogy most ezen égi változás négy csillagjegy számára is gazdaságos lehet. 

Kos

Most nagyot nyerhetsz! A tűz jegyében lévő Vénusz segít abban, hogy szenvedélyes és spontán legyél, és a megérzéseid is tökéletesen működnek. Te lehetsz az egyik nyertese ennek a periódusnak! Ez a tranzit azonban rávilágít impulzív és kockázatvállaló természetedre. Ne kockáztass pénzzel, és ne játssz olyasmivel, amit nem engedhetsz meg magadnak – beleértve mások szívét is…

Rák

Jó pénzt hozhat ez az időszak, de legyél észnél! Ha most tényleg meggondoltan adod ki a pénzedet, akkor fog jutni mindarra, ami fontos neked. Az Oroszlán Vénusz ugyanis megnyitja a pénzcsapot, és nagyot lendülhetnek az ügyeid.

Oroszlán

A Vénusz felerősíti személyiséged varázsát és karizmáját, így nagyon könnyen kijössz mindenkivel, legyen szó randevúról, barátokról vagy üzleti kapcsolatokról. Mindenki melletted akar most lenni. Hozd ki ebből a legtöbbet! A Vénusz gondoskodik róla, hogy legyen pénzed mindenre, amit szeretnél.

Nyilas

Felerősödik a kalandvágyad, szívesen próbálsz ki új dolgokat. Most vállalhatsz kisebb kockázatot is, mert az Oroszlán Vénusz szerencsét jelez – a pénzügyekben is. Most megütheted valamiben a főnyereményt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek